Last news in Fakti

25 Май, 2017 14:25 1 592 5

Моторист блъсна полицай в Русе

  • балове-
  • моторист-
  • полицай
Моторист блъсна полицай в Русе - 1

Моторист е блъснал полицай по време на абитуриентските балове вчера вечерта в централната част на Русе. После е избягал от местопроизшествието. Това съобщиха от областната дирекция на МВР за БНТ.

Инцидентът e станал около 18,20 часа на бул. "Цар Освободител", в района на кръстовището с пешеходната улица "Александровска". Мотоциклет "Сузуки" блъснал униформен служител от "Охранителна полиция", който изпълнявал служебните си задължения по осигуряването на реда и сигурността в района. След инцидента мотоциклетистът е избягал.

При удара полицаят е пострадал и е откаран в Университетската болница в Русе с фрактура в областта на дясното коляно. Настанен е за лечение без опасност за живота.

В резултат на бързите действия на полицията водачът - С. В. на 21 години, е бил открит в дома си и е задържан за срок до 24 часа в МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 1 Отговор
    Ето заради такива колеги,слагат всички нас под общ знаменател а тои е само на 21.Краино време е да има още по сериозни ограничения във възрастовата граница за кат.А
  • 2 гост

    11 2 Отговор
    За ПТП и бягство от мястото, камо ли на представител на МВР, в чужбина се лежи мооого дълго в затвора. Факта, че бягаш и зарязваш жертвата си, без значение чия е вината, е достачно престъпно поведение. Ако вкарат 20 човека за подобно нещо дали следващите ще се поколебаят да избягат и да получат условна присъда или ще избягат и ще лежат 15г.? конфискация на превозното средство без условия в полза на МВР, след това продажба на търг. Замислете се кой може да направи промяната. Само с подписи и желание може да се промени живота ни към по-добро.
  • 3 Krumov

    3 2 Отговор
    Този младеж не ти е колега а си е чист престъпник.
  • 4 Константин-Ром

    0 6 Отговор
    Сега какво правим ГОСПОДА,този не е ром,пък избяга от место произшествие.Ако беше ром сега щяхте да се разбиете от коментари.
  • 5 бях там

    2 3 Отговор
    чесно да ви кажа така никой не бива да се хвърля никой пред каквото и да е превозно средство дори и колело, момчето беше предупредено преди това да не форсира мотора си като отиде по - нататък, той не ги послуша изфорсира на по - късен етап от пътя си и всички полицай като че ли се вторачиха към него да го задържат вече в патрулката без да е предизвикак каквато и да е опасност за околните. Аз мисля че ако не се правиха така на мъже нямаше да се стигне чак до линейката, можеха просто да го пуснат след това да го заловят нямаше да има къде да избяга