26 Май, 2017 13:17 3 387 0

Още няма следа от счетоводителя, който изчезна с колата си

  • издирван-
  • димитър семерджиев-
  • кутела
Още няма следа от счетоводителя, който изчезна с колата си - 1

27-годишният Димитър Семерджиев от смолянското село Кутела, който е в неизвестност от 11 май, вече е обявен за международно издирване. Информацията бе потвърдена от директора на МВР-Смолян старши комисар Николай Димов, информира "Дарик'.

"Последните реални данни, които имаме към момента за момчето са запис на видео камера на пътя за Пампорово в деня на изчезването му, от тогава други записи и достоверни сигнали нямаме", коментира старши комисар Димов.

Според него е проверен сигнал, който е бил за появата на Димитър в черноморския курорт Равда, но той се оказал фалшив.

"Не сме спирали с издирването на момчето и продължаваме акциите си в тази посока, преди дни вдигахме и дрон, за да видим дали има следа от колата му в горски местности над Смолян, но такива не намерихме. Данните му са в системата на Шенген и ако бъде засечен и в чужбина, колегите ще ни уведомят", добави още шефът на полицията в Смолян.

За последно Димитър е бил видян от родителите си в дома си в смолянското село Кутела, като излезнал на 11 май по обяд и е потеглил с леката си кола марка "Пежо", модел 307, сив-металик с регистрационен номер СМ 1509АХ.

Момчето е издирвано от близките му от 12 май, обиколили са всички възможни места, където са предполагали, че може да се намира. За сега остава и загадка причините за мистериозното му изчезване, като версиите, които се появяват са различни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА