27 Май, 2017 18:44 19 986 8

Откриха "Калашников" и наркотици в селска къща

  • автомат-
  • наркотици-
  • задържан
Откриха "Калашников" и наркотици в селска къща - 1
Снимка: МВР

40-годишен мъж е в ареста след проведена вчера полицейска операция на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, ОДМВР-Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Униформените са претърсили къща, намираща се в с. Тополяне, общ. Раднево, собственост на задържания. Там те открили и иззели незаконно притежавано огнестрелно оръжие и наркотични вещества: автомат „Калашников“ със сгъваем приклад, кал.7,62 мм, с изтрити номера; пълнител за АК; 31 боеприпаси, кал.7,62 мм; две въздушни пушки и газов пистолет, без необходимите документи; суха зелена тревиста маса с тегло 2,5 кг., за която е установено, че представлява наркотично вещество – марихуана.

Срещу И. Ж. е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.339, ал.1 и чл.354а от НК. Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моамар

    29 3 Отговор
    Някой съсед го е издрънкал ама може и добро да му е направил, като се има предвид акъла на материала с тези оръжия .............
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 mediator37

    57 5 Отговор
    Във всяка българска селска къща трябва да има поне по един АК с подцевен гранатомет, а за предпочитане със самостоятелен гранатомет, за борба с роми. Иначе как се оцелява.
  • 5 petrew

    35 5 Отговор
    Пак някой е пял арията на доносника поп Кръстьо!У наше село имаше един "уж"с дрога -марихуана,ходи и по затвора и като се върна беше с такова БМВ,че ни увиснаха ченетата!!Ами те ченгетата сами си ги създават и после ловят ,за да си вдигат рейтинга!Иначе един кокошкар не могат да хванат!

    Коментиран от #7

  • 6 Сандо

    3 10 Отговор
    Да и по 5 кг наркотици!
    За да може повече деца да си загинат ей така. Сигурно и за това са ти виновни циганите. Седерас!

    Коментиран от #8

  • 7 ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "petrew":

    ТИ ЗАЩО НЕ СИ СТАНАЛ ПОЛИЦАЙ ЧЕ ДА ГИ ХВАЩАШ ЗАЩОТО ЩЕ СЕ О.ЕРЕШ
  • 8 Random

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сандо":

    Никой не им е виновен че са достатъчно тъпи да се друсат.