28 Май, 2017 08:31 2 693 4

Задържаните на летище София остават в ареста

  • трафик-
  • мигранти
Задържаните на летище София остават в ареста - 1

Специализираният съд остави за постоянно в ареста четиримата задържани по време на спецакцията на летище София. В ареста отива граничарят Иван Петров, началникът на смяна на летището Димитър Димитров, както и двамата обвиняеми мъже от Бангладеш.

Срещу двамата гранични полицаи има три обвинения - за участие в организирана престъпна група, за получаване на подкуп и за превеждане на чужди граждани незаконно през граница. Такива са обвиненията и за двамата граждани на Бангладеш, но те са обвинени в даване, а не в получаване на подкуп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сливен

    4 0 Отговор
    Служителите нямат вина. Драгито от Сливен ги упоява след което става трафика. Той е новия бос на трафика на хора и наркотиците в Европа
  • 2 случаен

    3 1 Отговор
    Защо ли ми се струва, че зад разкриването на поредната афера на наша територия заслугата не е на родните служби, а на Интерпол, с една дума, ако не е контролът от страна на Европа, това щеше да продължава с пълна сила. За пореден път резил, излагация, позор и всичко, което може да се каже за родните ни пазители на реда и морала! Е как да не се гордееш, че си българин, как?!
  • 3 Гостенин

    1 0 Отговор
    Ха .Само двама граничари????!!!???А шефовете????
  • 4 Схемата

    0 0 Отговор
    Като кацнат на другото летище нали служителите ще уведомят българските власти, че идват индианци без документи. Минали са веднъж дваж максимум. Схемата е слаба. Съмнявам се да се стигне до затвор за съжаление.