Last news in Fakti

31 Май, 2017 13:43, обновена 31 Май, 2017 13:47 3 560 3

Осъдиха Чеци на 20 години за убийството на Яна

  • чеци-
  • яна-
  • убийство-
  • затвор-
  • сас

Решението на САС подлежи на обжалване

Осъдиха Чеци на 20 години за убийството на Яна - 1

Софийският апелативен съд (САС) призна Николай Русинов - Чеци за виновен за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина през 2011 г., стана ясно от официалния сайт на съда. Магистратите наложиха наказание на подсъдимия от 20 години затвор при първоначално строг режим.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Чеци получи доживотен затвор за убийството на Яна Кръстева на първа инстанция. След това Софийският апелативен съд намали присъдата на Русинов на 19 години. Делото обаче бе върнато от ВКС отново на Апелативния съд за отстраняване на нарушения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    10 1 Отговор
    Е...И..... ???? ЗАКЪСНЯЛОТО ПРАВОСЪДИЕ НЕ Е ПРАВОСЪДИЕ.......КЕЛ ФАЙДА....? ТРЯБВАШЕ ДА ГО КАЧАТ НАПРАВО НА ВЪЖЕТО.....СМЪРТ ЗА СМЪРТ.....НЕ ,ЧЕ ТОВА ЩЕ УСПОКОИ БЛИЗКИТЕ НО КАТО ВИСНАТ ДВАМА ..ТРИМА НА ВЪЖЕТО ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,БАЯ НАРОД ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ.....???
  • 2 един

    5 1 Отговор
    Нахален перверзник и простак! Още по-голям простак обаче е Карбовски, който по нагъл и нечестен начин се опита да прехвърли долното убийство на невинен човек в защита на изрода "Чеци"! Каквито са приятелите ти, такъв си и ти! Абсурдите у нас, особено в сферата на правосъдиета са толкова многобройни, че нищо чудно "Чеци" да постигне целта си с помощта на роднини. Щом след като всичките фалшиви и перверзни репортажи на Карбовски още безнаказано се въртят по разни телевизии, защо не и да посрещнем "Чеци" на свобода?! Нито ще е първият, нито последният!
  • 3 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    в университета ще му направят още една дупка отзад