6 Юни, 2017 08:24 2 945 4

Мъж редовно напада съседите си с кирки в Перник

  • кирка-
  • перник-
  • психичноболен
Мъж редовно напада съседите си с кирки в Перник - 1
Кадър Нова тв

Психичноболен мъж напада своите съседи с кирки и остри предмети в пернишкия квартал „Изток”. От три години мъжът живее сам и не се лекува, а хората живеят в непрекъснат страх.

В неделя е последният инцидент - мъжът решава да направи на трески вратата на едно от семействата в блока, съобщи Нова тв.

Не за първи път хората се опитват да усмирят агресивния мъж. След сигнал в полицията той е отведен в психиатрия. Не е ясно обаче докога ще бъде там и това притеснява всички в блока. Най-вече семейство Гюрови, към които той има „специално” отношение.

Мъжът неведнъж е настаняван в болница и след това изписван, без да има промяна в поведението му.

От психиатрията в Перник обясниха, че след спешното му настаняване на 4 юни в момента се овладява неговото състояние. Той е приел доброволно лечение. Мъжът е с рисково поведение. Досега многократно е настаняван в психиатрия, като последното му лечение там е било в края на 2014 г. След изписването е поет от амбулаторен психиатър за лечение. Оттам нататък връзката и проследяването на състоянието му при липса на близки се губи.

По данни на самия пациент от два месеца е прекратил приема на медикаменти. Лекарите обаче смятат, че този период е по-дълъг и на това се дължи обострянето на агресията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    2 2 Отговор
    А бе то си зависи от съседите, в нашият вход надойдоха разни павиани - непрекъснато или се думка и се чука като стадо павиани са, трябва всеки от тях да се събужда с кирка на вратата, възможно е въпросният перничанин да има такива съседи отгоре които се правят на невинни жертвички, МНОГО Е Вероятно
  • 2 Калогера

    2 2 Отговор
    Ако го питате може да даде подобно обяснение
  • 3 ЛУДИЯ МУНЧО

    3 1 Отговор
    НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА.....

    ИМА НЕПРЕГЛЕДАНИ......

    БУХАХАХАХА....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.