1 609 4

Мъж редовно напада съседите си с кирки в Перник

Мъж редовно напада съседите си с кирки в Перник
Кадър Нова тв
Светослава Ингилизова

Психичноболен мъж напада своите съседи с кирки и остри предмети в пернишкия квартал „Изток”. От три години мъжът живее сам и не се лекува, а хората живеят в непрекъснат страх.

В неделя е последният инцидент - мъжът решава да направи на трески вратата на едно от семействата в блока, съобщи Нова тв.

Не за първи път хората се опитват да усмирят агресивния мъж. След сигнал в полицията той е отведен в психиатрия. Не е ясно обаче докога ще бъде там и това притеснява всички в блока. Най-вече семейство Гюрови, към които той има „специално” отношение.

Мъжът неведнъж е настаняван в болница и след това изписван, без да има промяна в поведението му.

От психиатрията в Перник обясниха, че след спешното му настаняване на 4 юни в момента се овладява неговото състояние. Той е приел доброволно лечение. Мъжът е с рисково поведение. Досега многократно е настаняван в психиатрия, като последното му лечение там е било в края на 2014 г. След изписването е поет от амбулаторен психиатър за лечение. Оттам нататък връзката и проследяването на състоянието му при липса на близки се губи.

По данни на самия пациент от два месеца е прекратил приема на медикаменти. Лекарите обаче смятат, че този период е по-дълъг и на това се дължи обострянето на агресията му.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Калогера
  Отговор
  1 09:16  06.06.17
  А бе то си зависи от съседите, в нашият вход надойдоха разни павиани - непрекъснато или се думка и се чука като стадо павиани са, трябва всеки от тях да се събужда с кирка на вратата, възможно е въпросният перничанин да има такива съседи отгоре които се правят на невинни жертвички, МНОГО Е Вероятно
 • Калогера
  Отговор
  2 09:16  06.06.17
  Ако го питате може да даде подобно обяснение
 • ЛУДИЯ МУНЧО
  Отговор
  3 09:23  06.06.17
  НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА..... ИМА НЕПРЕГЛЕДАНИ...... БУХАХАХАХА....
 • 4 20:25  06.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай