6 Юни, 2017 15:12 15 485 47

Вижте как шведският турист рита в главата камериерка

  • слънчев бряг-
  • швед-
  • турист-
  • камериерка
Вижте как шведският турист рита в главата камериерка - 1

Публикуваха видео, което показва как 53-годишният шведски турист рита в главата камериерката, докато тя чисти фоайето на хотела в Слънчев бряг.

Бруталното нападение стана известно вчера. От полицията съобщиха, че то е извършено в събота вечерта, а агресивният турист е издирен и разпознат от жертвата.

Днес bTV пусна ексклузивен запис на бруталното нападение на шведския турист.

За нападението няма причина. Пострадалата чистела фоайето на хотела, когато туристът се приближил. Попитала го на английски какво иска, а в отговор получила ритник в главата, от който изпаднала в безсъзнание.

След случката агресивният мъж е изгонен, но почивката му в курорта продължава, тъй като е бил арестуван за кратко.

53-годишният турист е дошъл на почивка с брат си и още с отсядането им в хотела на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    110 8 Отговор
    Мислех, че е от по-тъмните шведи, но явно си е чист швед. Браво на законодателството ни, че са го пуснали. Какво престъпление в демократична Европа е някакво безпричинно изритване на 65 годишна женица?
    Да ни е честито еврогейското робство!!!
  • 2 ВЪЗМУТЕН

    122 3 Отговор
    БЪЛГАРИ КАКВО ПРАВИМ? ТОВА Е НЕДОПУСТИМО. ТОВА МОЖЕ ДА Е МАЙКАТА НА ВСЕКИ ОТ НАС.ТОЗИ КАДЕ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ДОШЪЛ.АКО ГО ПУСНАТ БЕЗ ДЕЛО И БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО, ТРЯБВА ДА СРЕЩНЕ БЪЛКАНСКО ГОСТОПРИЕМСТВО.
  • 3 Горд Бъгейриън

    75 8 Отговор
    Разпратете това видео до всички отрепки по земята да засилим туризма. В България освен евтини проститутки, евтин алкохол и наркотици можеш да риташ местните в главата за кеф. Можеш да ги правиш каквото ти е кеф и не могат и копче да ти кажат. Ако ти налетят на бой ще бъдат спукани от собственият си съд. Можеш да си правиш всичко. Ама как и да не я ритнеш тая така хубаво му се беше наместила. Сигурно е била някоя миризлива грозотия та не я опъна. Трябваше да и се изпикае отгоре. Това сигурно е майката на някой ама к'во пък. Давайте да блеем заедно. БЕЕЕ, БЕЕЕ, БЕЕЕ ... не ви чувам БЕЕЕ, БЕЕЕ, БЕЕЕ хайде всички БЕЕЕ, БЕЕЕ, БЕЕЕ ръцете горе БЕЕЕ, БЕЕЕ, БЕЕЕ
  • 4 Козлодуй 90

    74 3 Отговор
    Как може да го пуснат след това ? То си е направо опит за убийство. Като нищо след такъв ритник в главата можеше да гушне босилека жената.
    Това българските власти са чудовищтно некомпетентни с елементи на слабоумие.
  • 5 Димитър

    79 2 Отговор
    Ако това го направи българин в шведски курорт какво следва ? Предлагам прокуратурата направо след почивката да го изпрати с хляб и сол на летището за страхотната ваканция. Имаме най тъпата държава с най-тъпите институции
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 вбесен

    42 1 Отговор
    Много бой а после ”случайно ” да го пусна в някоя ромска махала .
    И пак ще е му е малко :-(
  • 8 Гост

    45 1 Отговор
    Ми разлепете го в курорта​, може да му излезе късмета за ш......ка тройка. Дайте му лицето. Ние другото ще го оправим.
  • 9 Иво

    64 2 Отговор
    Къде е БХК, защо не се самосезира, и не започне разследване!?!? Тази жена няма ли права на човек, нищо, че е камериерка?
    Ааа, да... тя не е циганка, и следствие на това няма права.

    Коментиран от #29

  • 10 Кънчо от комитета противобългарски

    45 1 Отговор
    След като изрода не е получил правосъдие,защо хората който са в час на събитието не контролират както си е от време оно нашите съдии със подобно почукване по картуните им.И къде е прословутия Хелзински комитет със Кънчо да защити тази обикновена българска женица?
  • 11 гост

    66 2 Отговор
    българин ритна ритна германка и го осъдиха за опит за убийство мисля че ни дадоха пример как трябва да постъпваме и ние като европейци
  • 12 ще го убия като куче

    52 1 Отговор
    Ще го убия като куче ,тоя бозав помияр
  • 13 Гост

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "Добър шут":

    Следващата ще е майкат*
  • 14 Козлодуй 90

    28 0 Отговор
    Подозирам, че някой мноу проЗЗЗ се е чесал по тъпанарката и си е казал "Ей , тоя е чужденец, я да не объркам нещо, я да не сгазя лука и да си загубя службицата, я по добре да го пусна "
    А не ,че няма закон. Ако е пък с психически отклонения, то пак си има процедура -не може просто ей така да се пусне. Да го екстрадират , да изпратят доклад ,че е опасен и препоръка за лечение.

    Така става като във всички служби се назначават некомпетентни хора на шуробаджанашки принцип.
  • 15 hmhmhm

    27 2 Отговор
    Тоз убавец как бих го разходил на Витоша. След мойта разходка ако някой го сглоби го признавам че ще е много добър на пъзел и да не си помислите че ще остане жив никакъв шанс.
  • 16 Хасан

    39 2 Отговор
    Целия европейски боклук се изсипва на морето-наркомани,алкохолици,педофилии...бой за такива..искаме закон за всички
  • 17 Гого

    26 3 Отговор
    Просто за западняка сме роби или безплатна работна ръка затова тези неща се случват не случайно сме бананова република.
  • 18 VMORO

    23 0 Отговор
    Какво се учудвате? Ясно беше ще се случи... Всеки народ си заслужава съдбата. Ние, българите, не правим изключение.
  • 19 Отец Онуфрий:

    30 2 Отговор
    Скандинавец, а .... - това са най-подлите хора на света !!!! Казвам го от опит, а не само заради случая ..... ПЛЮЯ на имиджа им като коректни хора ! Те са си го изградили, за да си прикрият простотията и селянията !!!!
  • 20 VMORO

    30 1 Отговор
    Да ви припомня случката от 2015 година с британеца Джон Кери, откраднал/присвоил мотокар, увредил два автомобила и потрошил бензиностанция в к.к. "Слънчев бряг". ОС-Бургас дори не го осъди и го пусна да си ходи във Великобритания.

    Коментиран от #33

  • 21 Ярослав Станчев

    29 1 Отговор
    Тоя боклук какво заслужава сега?Според мен заслужава да го натикат в пандиза за няколко години и да стане булка на бай Мюмюн рецидивиста.Но явно нашата прокуратура е благородна и прощава такива дребни своеволия на шведския турист.
  • 22 Чича ви

    35 1 Отговор
    Цяла Европа беше възмутена, когато циганина изрита онова момиче в метрото в Германия. И с право. Сега къде са обществените възмущения на този вулгарен акт. Онзи пуснаха ли го? Този защо го пуснаха! Продължил си почивката. Никога не съм бил излишно вулгарен, но този път с удоволствие ще си отпусна душата.
  • 23 Mumun

    16 4 Отговор
    Zabrana nikoga pove4e da ne stapva v bg
  • 24 Андрей Николов

    24 2 Отговор
    КАК ЩЕ РИТАШ БЪЛГАРСКА ЖЕНА ВЕ МЪРШО ДОЛНА??? ДАЙТЕ ГО НА ХОРАТА ДА МУ РАЗПОРЯТ КРАТУНАТА НА ТОЯ МИНДИЛ! СЛЕДВАЩИЯ, КОЙТО ЩЕ СМАЖА ОТ БОЙ Е ТУРИСТ НА СЛЪНЧАКА, С КЕФ ЩЕ ГО РИТАМ В КРАТУНАТА ДОКАТО МУ ТРЪГНЕ КРЪВ ОТ ОЧИТЕ!!!!!!!!!!
  • 25 999

    14 1 Отговор
    случило се ама защо са го пуснали да си почива май както винаги по виновни са тия авантажий корумпирани в съдът те са гнилото звено барабар с тъпите ни депотати напълниха са с пари само кат вида бузите на цацаров ми идва такъв шалтак да му изпука че ....най голямите тъпаци са на най отговорните постове.те са проблема не тоя залухан швед те са за бесило или 500 тояги на голо или набиване на кол ама тва е мафия няма истинска държава
  • 26 Че Гобара

    4 26 Отговор
    Хубаво се палите. Ама явно нещо се спестява. Тая ако не знае език, кой знае каква глупост му е казала ''от типа 'че ти ебем маецо'' и тоя се е запалил. Нека се разбере какъв разоговор е имало м-у двамата. Иначе няма право да я рита! Но има мастии дето си го просят с пари!
    Миналата година, една от чистачките дето чистише стаите в един хотел на златни пясъци, ми беше бичила стойки, че не плащам за хладилник и климатик. Хубаво е преди да се бунтуваме и да пускаме статии да се разбере пълната история на случката. Дали въпросната не е правила мизерии в някоя от стаите.
  • 27 smeh

    15 7 Отговор
    Гледайки клипа ясно можем да доловим символиката - Западно европееца горд, изправен, а българина приведен негов слуга, смачкан, безпомощен...До това ни доведе покорството и подчинението. Само, че в природата постоянно се търси баланса. Което означава, че ако сега сме покорно отроче, то ни предстои да сме буйни и безотговорни тинейджъри, като нация. А с евротолерастията, която е обсебила Европа, когато настъпи този момент ще се молят само за великодушието ни.

    Коментиран от #31

  • 28 Леви

    11 2 Отговор
    Добре ги изнасилват талибаните!
  • 29 лимонад

    17 2 Отговор

    До коментар #9 от "Иво":

    вероятно не е ромка жената, затова и БХК няма да помогне. затова и съд няма да има и бой няма да види тоя.
    ромите не прощават толкова лесно друг да им се меси. между тях си се млатят, но не дават други да го правят с тях.
    това до преди години важеше и за българското общество, но то вече е смазано и не фунцкионира като такова.
    Има моменти в тая държава дето се чудиш - аз дали щеше да е по-добре ако се бях родил циганин? та те имат повече права във всяко отношение. Дори по люлките и пързалките гледам вече, че майките на българчетата пускат циганчетата с предимство и дори си дърпат децата, да не пречат на ромчетата да си играят. Това никъде го няма.
  • 30 Пламен Кисьов

    24 0 Отговор
    преди няколко месеца когато блъснаха някаква жена по стъпалата в немското метро ако не ме лъже паметта, 2 седмици тръбяха по всички европейски медии и се вайкаха що за изверг би направил това, сега тоя примерен европеец ще си изкара почивката като цар и дори няма да му повдигнат обвинение .. жалко за женицата ..

    Коментиран от #45

  • 31 Гостенин

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "smeh":

    Добре написано.
  • 32 rosenn

    12 1 Отговор
    нищо няма да му направят , системата ни е скапана , за чужденците нищо , дори е да ги хванат да крадат от магазините , след това ги пускат и полицая ти казва "по добре да го бяхте набили ние и без това само ги караме до районното и ги пускаме "
  • 33 Гостенин

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "VMORO":

    Вярно имаше такъв случай.Бананова република сме
  • 34 Враг

    23 1 Отговор
    Дайте го на нас и аз лично ще му демонстритам как се рита,направо ще му изтрия софтуера. Със сигурност след това ще запомни той и близките му идването му в България.
  • 35 Доктор ДЖАГЕРС

    5 1 Отговор
    НАЛИ Е ЗАДЪЖАН ТОЗИ М-ЛАУМНИК. ТАКА КАЗВАТ И НА СЪД
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Константин-Ром

    18 1 Отговор
    Съграждани от СЛЪНЧЕВ БРЯГ,бързо се насочете към полицията където е задържан този ШВЕДСКИ БОЕЦ,и протестирайте срещу освобождаването му.И ако случайно го пуснат ,вземете нещата в свой ръце.Не може всеки да си прави с нас каквото си поиска,без значение жертвата към коя етническа група попада.Господа прокурори,това е опит за убийство,не го освобождавайте,утре ще ритне жена ви или детето ви на улицата.Смажете го с цялата сила на закона.Съжелявам че не съм близо до слънчев бряг.Щях да го накарам да си проклина майчиното мляко,та ако ще и да ме осъдят.
  • 38 Vasik Atanasova

    16 0 Отговор
    този трябва да е съден за опит за убийство
    и това видео трябва да се разпространи където трябва
    да видят всички за какво става дума
    рита възрастна жена в главата
    и при условие че тя въобще не подозира това
    горката жена която е отишла да чисти там на тези идиоти за 15 или 20 лв на ден
    нас тука ни имат за втората цедка може и да риташ жени в главата
    ако беше ритнал германка директно във затвора
    ще следя случая и как ще реагира нашето правосъдие и закони
  • 39 гощо

    9 1 Отговор
    Е сега в Бургаският ще му обяснят кое как става!
  • 40 Изрод

    11 0 Отговор
    Спомняте ли си онези цигани, които изритаха онова момиче в метрото? Какво обвинение им повдигнаха? ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!!! ОПИТ ЗА УБИЙСТВО. Последиците от това, на тази 64 годишна жена, тепърва ще излизат. Съд, граждански иск. Ама сега тоя ще си намери български адвокат, до болка опознал корупционната схема, ще си платят колкото трябва и там една лека телесна, глобичка и чао, догодина пак да заповяда.
  • 41 САТАНАТА

    9 1 Отговор
    Е.АСИИИ ДЪРЖАВАТА
  • 42 Сандо

    6 0 Отговор
    Къде си адвокате, нали беше горда българка?
    Продажна измет, отидете и защитете женицата, цитирай закона, накажи го тоя боклук. Но няма пари в тази статия нали, няма Русия или Путин.
    После пак се бийте в гърдите за гордите българи. Така и ще си остане, женицата да му мисли сега и занапред!
  • 43 един

    9 0 Отговор
    Кадрите, заснети от охранителна камера в хотела, са меко казано шокиращи! По повод на това отвратително деяние по Нова телевизия се беше появил Рагин, който обясняваше колко милиони влизали чрез туризма и едва ли не как трябва да сме снизходителни към подобни туристи, защото ако не им позволяваме да ритат камериерки и да правят каквото им скимне, нямало да идват, което било загуба за идиотската ни държава! Рагин е идиот, това за никого не е тайна. Страшното е, че такива идиоти като него заемат важни постове в държавата и натрапват отвратителното си мръснишко мнение. Докато ги говореше тези неща очичките му шареха насам-натам! Има неща, които много трудно се понасят! Дъртият отвратителен швед незабавно трябва да бъде изгонен от държавата ни и нищо няма да загубим, ако никога повече не се появи в Слънчев бряг! Говоренето на Рагин е откровено лизане на гнусни задници! Колкото до камериерката, горката, искам да кажа -- НИКОГА НЕ ЧИСТЕТЕ, ДОКАТО МИНАВАТ РАЗНИ ПЕРВЕРЗНИЦИ, НАДУТИ И ДРОГИРАНИ, не се навеждайте. Явно за долния швед това е предизвикателство. Останалото е работа на правосъдието, ха да видим как ни защитавате от перверзници!
  • 44 Боби

    12 2 Отговор
    Държавата ни е тъпа щот няма закони.да го съдят да плаща да лежи в затвор и да му пръснат халката.Извиняеам се за последната дума но съм бесен на държавните чиновничита.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 аленойников

    2 2 Отговор
    Целият запис показва доста дълъг разговор между двамата и преминаващи други хора. Камериерката, преди шута е доста разгорещена и ръкомаха с ръце. Това не го правдава, но като знам каква простотия е в сл.бряг може и нервите му да не са издържали.
  • 47 ШВЕД

    1 0 Отговор
    Прокуроре Колко струва ритането има ли промоции