8 Юни, 2017 15:10 7 864 21

Шофьор преби жена на пътя, била го засякла

  • шофьор-
  • побой-
  • жена
Шофьор преби жена на пътя, била го засякла - 1

29-годишен жител на село Никола Колзево е задържан за хулиганство в РУ- Шумен.

В 11:37 часа чрез телефон 112 бил получен сигнал за скандал между водачи на автомобили на бул.”Симеон Велики” в града, близо до бензиностанция.

На място е насочен полицейски екип. Изяснено било, че жена, която била зад волана на лек автомобил Ситроен "ZX" с шуменска регистрация, се движила в посока кв. "Тракия", когато била застигната от Опел „Астра” с холандски регистрационни табели.

Водачът на опела й препречил пътя, слязъл от автомобила и й нанесъл няколко удара в областта на лицето.

После жената продължила, но пак била застигната и отново удряна, този път обаче мъжът ритнал и няколко пъти колата й.

Пристигналите на място полицаи озъптили 29-годишния И. Г. , като пред тях той обяснил, че жената го била засякла на пътя.

По време на проверката станало ясно, че автомобилът му е с изтекли регистрационни номера и ползва неистинска застраховка „Гражданска отговорност”.

Случаят е докладван на прокурор от районната прокуратура в Шумен.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 оня с коня

    63 3 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    а утре някой като претрепе така жена ти, дъщеря ти, или майка ти, пак ли ще си толкова ербап?

    Коментиран от #6

  • 3 бахтиглупака

    44 4 Отговор
    Поне всичко да му беше изрядно по колата
  • 4 Константин-Ром

    71 2 Отговор
    Аз лично никога не оставам безучастен когато видя агресия на пътя ,и разправии между шофьори и т.н.Апелирам към всички Българи правете го и вие,не оставайте безучастни при подобни ситуации,спасете един човек от агресори,когато всички скочим,агресора няма шанс.
  • 5 Бай Тошо

    34 2 Отговор
    Народа превъртя тотал
  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 54 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    Да пак ше съм толкова ербап

    Коментиран от #17

  • 7 eokd

    38 4 Отговор
    тая демокрация роди такива изроди...
  • 8 filo

    27 5 Отговор
    На простия българин все държавата за всичко му е виновна.
  • 9 Любо

    44 7 Отговор
    Във България по пътищата карат сам ама само некадърници. Ето тоя селяндур го били засекли. В София скоро засякох един.Обърна настигна ме и му обясних , че ако не ска да бъде засичан да отиде на една нива и да си гледа овце. След което ме напсува и слезна да ме бие.Набих го с кеф и тръгна да звъни на приятели или на полиция така и не разбрах но никои не дойде .Разберете едно нещо когато един град е голям е нормално да те засичат и да засичаш.Нарича се движение.А когато тръгнеш да гониш някой,че да го биеш - първо помисли дали можеш да се биеш,това че ходиш на фитнес и си напомпан не е критерии.
  • 10 Грую

    31 1 Отговор
    Трябва да се включи в курсовете за шофьори обучение за културно поведение на пътя, което пък от друга страна едва ли ще помогне, защото съм стигнал до извода, че един човек както кара автомобила си общо взето всичката му работа е такава. Поради тази причина и автомобилът на бияча в случая е не изряден и той също. Вероятно ако същият човек се провери по обстойно няма да си е платил я данъци я сметки или някой друг батак ще се изнамери. Опростачването на нацията води до подобни явления - неплащане на данъци, разправии не само на пътя ами навсякъде и в крайна сметка цялото колело се завърта и води до задълбочаваща се бедност, а пък тя до още по-голяма простотия и съответно до макроикономическа стабилност на държавата и до министър - председател - пожарникар, който да се хвали с нея пред държавите от които ходи да проси пари.
  • 11 Коч

    28 4 Отговор
    Готов съм да се обзаложа че е м....л и че вече е пуснат без никакви последствия.
  • 12 Докога

    17 13 Отговор
    Искам да попитам нещо. Утре да речеме въпросната дама или някой друг такъв неадеква ѝ тен и безотговорен водач, който не гледа в огледалата и не преценява скороста на другите водачи засече автобус примерно и загинат невинни хора тогава какво правиме? Просто не от всеки става шофьор. От всяко дърво свирка не става. Законите обаче позволяват на всеки да кара дори очеизвадно да не го бива в това. В това е огромна част от проблема. Не оправдавам саморазправите по пътищата, но.... Специално за жените шофьори винаги съм се чудил защо 95% от въобще не могат да карат, но все пак го правят. Сигурно защото винаги трябва да бъдем толерантни и да си казваме „ тя е жена”. Съответно и тяхното мислене става такова „аз съм жена и не ми пука. Другите участници в движението ще ме пазят” Вместо да се опитат да се научат.

    Коментиран от #14

  • 13 Razbiva4a

    7 3 Отговор
    Ako e moita Jena togava bih go ubil
  • 14 Иван Господинов

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Докога":

    И к'во предлагаш? Не те кефи смъкваш я от колата и биеш. Пък ако се окаже някоя батка се мажеш в шоколад собствено производство и се надяваш да е гнуснав
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 мачо

    8 2 Отговор
    Вчера един с БМВ 7 2017 спира на средата на пътя отзад му свирнаха - бяха две жени - той отвори вратата, излезе, видя кой го е обезпокоил и............СИ ПОЧИСТИ СТРАНИЧНОТО ОГЛЕДАЛО С ПРЪСТЧЕ ОТ ПЕТЪНЦЕ и после тръгна. Ха ха ха ха.......МЪЖЕ!!!!!

    Този бияч да му събуят гащите и да му вкарат дръжка на мутика намазана със чили сос. После да му залепят задника с каноколит.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 gosta

    8 1 Отговор
    Na sapun
  • 19 ФАН

    8 0 Отговор
    Бас хващам че е някой м...л...

    Коментиран от #21

  • 20 майна

    7 0 Отговор
    ..до "ЛЮБО"....и си прав,но повече не си прав.Вярно е че движението в големите градове е супер натоварено и понякога на всеки му се е НАЛАГАЛО да засече някой,но като се извиниш,..може и да няма проблем.Ама да ми кажеш да ходя къра да карам..одма съм взел тръбЪтЪ от колатЪ и съм те натрош'ил.Ако беше му пуснал аварийките,за извинение...,може би нямаше да се върне.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.