11 Юни, 2017 13:47 3 813 0

Мъж потроши свой съселянин след скандал

  • скандал-
  • бой-
  • попово-
  • тръстика-
  • съселянин

40-годишният пострадал от село Тръстика, община Попово, е настанен в болница в Разград

Мъж потроши свой съселянин след скандал - 1
с. Тръстика

40-годишен мъж е в тежко състояние след скандал със свой съселянин, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Екшънът се е разиграл около 21.30 часа на улица в село Тръстика, община Попово. Между 40-годишният мъж и 26-годишен негов съселянин избухнал скандал, който малко по-късно прераснал в бой. В резултат 40-годишният мъж е настанен за лечение в МБАЛ - Разград с фрактури на гръден капак, 3 ребра и перфорация на бял дроб.

Извършителят на деянието е задържан в районното управление в Попово на основание. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА