2 283 3

Пускат от затвора майка, удавила детето си в пералня

Пускат от затвора майка, удавила детето си в пералня
Мартин Христов

16 затворници с над 15-годишни присъди за убийства, изнасилвания и грабежи ще излязат на свобода до няколко месеца. Това показва справка на "Телеграф", предоставена от Министерство на правосъдието.

От затворите в страната, които са преценили, че опасните бандити и рецидивисти е редно да излязат на свобода, се основават на факта, че всичките 16 престъпници отговарят на формалните предпоставки, регламентирани в чл. 70 НК.

Това означава, че за тях съдът е постановил условно предсрочно освобождаване от изтърпяване на останалата част от наказанието лишаване от свобода, тъй като бандитите са представили доказателства, че в затвора са се поправили и са излежали повече от половината от наказанията си.

Така по примера на двама от страховитата банда за отвличания "Наглите" - Любомир Димитров - Гребеца и Ивайло Евтимов - Йожи, на път да вкусят свободата са още 16 закоравели престъпници.

Сред тях е бруталната майка, която като в същински филм на ужасите уби детето си, като го удави в пералнята. Младата майка грабва 2-годишния си син, напъхва го в пералнята и пуска машината да върти на бързи обороти.

Въпреки въртенето на центрофугата то не умира толкова бързо. Жената отваря пералнята, хваща го за краката и така държейки го набутва главата му, потапяйки я в останалата в машината вода, докато го удави напълно.

Останалите повече от дузина бандити са не по-малко опасни от нея. Сред тях има жестоки убийци, извършители на безскрупулни грабежи и брутални изнасилвачи. Все закоравели престъпници, които извън затворнически комисии и съдилища, обществото трудно приема да се разхождат на свобода.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  1 11:20  12.06.17
  Ако по живково тея беха обесени сега щехте паметници да им правите на жертвите на тоталитаризма хахах

  Коментиран от #2

 • Помнещ!
  Отговор
  2 12:23  12.06.17

  До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

  ...и по живково време ги пускаха такива !

  Коментиран от #3

 • Ахмед
  Отговор
  3 12:34  12.06.17

  До коментар #2 от "Помнещ!":

  Дали ги пускаха? Пускаха да, ама куршум в тила. Ти други неща от онова време помниш ли или и ти си поредния псевдо репресиран, дето е бил под полата на жена си, докато минава милицията?

Напиши коментар:


Публикувай