1 670 0

Задържаха 21-годишна българка, обявена за международно издирване

Задържаха 21-годишна българка, обявена за международно издирване
Мартин Христов

Арестуваха българка, обявена за международно издирване с европейска заповед, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Задържането на 21-годишната Красимира Мирославова Костова е осъществено благодарение перфектната организация и бързите полицейски действия на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействие на служителите от Районно управление – Несебър.

Красимира Костова пребивавала в апартамент, разположен в близост до търговски обект, държан от родителите й, на главната алея до х-л „Кубан” в Слънчев бряг. Проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия в резултат на които е констатирано, че семейството на Костова притежава жилище в курортния комплекс, което обаче отдава под наем и не ползва в лично качество.

Установено е, че родителите на бургазлийката стопанисват няколко търговски обекта в Слънчев бряг, като в близост до единия от тях се намира и обитаваното от тях жилище. Красимира Костова е открита в търговския обект, разположен до сезонното жилище, като е задържана първоначално за срок до 24 часа / полицейско задържане/, а впоследствие приведена в следствения арест в Бургас с прокурорско постановление за задържане за срок до 72 часа.

Бургас / България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай