Last news in Fakti

15 Юни, 2017 15:27 4 191 5

Шведът, който ритна камериерка, е знаел какво прави

  • швед-
  • турист-
  • камериерка-
  • слънчев бряг
Шведът, който ритна камериерка, е знаел какво прави - 1

Шведът Ралф Сунберг, който изрита камериерка в Слънчев бряг, е разбирал и е можел да контролира действията си вечерта на 3 юни. Това сочат данните от психиатричната експертиза, съобщи преди минути прокурор Красимира Кателиева.

Тя уточни, че Сунберг е бил пиян, но тъй като не му е била взета на време кръвна проба, не може да се разбере каква е била степента му на опиянение, пише gramofona.com.

Все още не са готови анализите, които трябва да кажат дали е бил и дрогиран. Психиатрите обаче са категорични, че Ралф е разбирал действията си и може да носи отговорност за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    14 0 Отговор
    Това ясно се вижда от записа. След като нанесе удара на жената, Шведът гузно се отдалечи със сигурна крачка. По нищо не личи, че е пиян или дрогиран, или каквото и да е оправдание, макар че тези неща не са оправдание и без да се доказва. Трагичното за нашата държава е, че този не е единственият случай, досега всичко е прикривано, за да не обидим чуждестранните туристи. И това става навик, едва ли не допълнителна екстра. Нещастен тъп народ, без достойнство, това сме ние в очите на посещаващия нашите курорти европейски боклук. Наркомани, пияници, хазартаджии, които имат наглостта да се оправдават с пиянство или дрогиране!
  • 2 Bulgaricus

    0 6 Отговор
    Защо трябва все да се пише, че е швед не знам. Това някаква особеност ли е. Всеки ден българи пребиват българки и там всепишат "мъж", не "българин". Тук все швед, та швед...

    Коментиран от #3

  • 3 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Bulgaricus":

    Защото го е родила шведка ве айнщайн. Ако беше роден от Българка щеше да е Българин.
  • 4 Лупи

    2 0 Отговор
    На тоя мизерник адвокатите са за бой барабар с него дано да е беден, че да си получи присъдата иначе ако има пари пишете го освободен.

    Коментиран от #5

  • 5 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лупи":

    Пич, така е законно в демокрацията. Всеки има право на защита пред съда. Тва да не ти е тоталитаризма и диктатурата?