16 Юни, 2017 15:00 2 771 1

Четирима задържани за убийството на жена в "Хиподрума"

  • хиподрума-
  • убийство-
  • жена
Четирима задържани за убийството на жена в "Хиподрума" - 1

Четирима са задържани във връзка с убийството на жена в столичния квартал "Хиподрума". Това съобщи шефът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов.

В 04,10 часа тази сутрин на телефон 112 е получен сигнал за жена в безпомощно състояние в квартал "Лагера" - на кръстовището на ул. "Мъглен" и "Цар Борис".

На място са изпратени полицейски екипи и Спешна помощ. Нямало признаци за живот на жената, която била паднала на улицата. Близо до нея бил мъж, който е подал сигнала, и жена в неадекватно състояние.

"Евентуалният извършител е жена на 32 години", съобщи Иванов. Задържаната е с психични отклонения- страда от шизофрения и е поставена под пълно запрещение от миналата година. През март е била за последно в психиатрията на Александровска болница.

"Жената не дава смислени обяснения", каза Иванов. По думите му, все още не може да се каже категорично, че тя е извършителят. Задържан е и съпругът на предполагаемата убийца.

Не са ясни още и причините за престъплението. То не е извършено на мястото, където е намерена жертвата, която е имала прободно-прорезни рани. Извършва се аутопсия.

Задържани са четирима души - лицето, което е подало сигнала, предполагаемата убийца, съпругът й и техен наемател, поясни Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.