Last news in Fakti

18 Юни, 2017 19:26 1 386 0

Психично болен би поп и клисарка в Свищов

  • психар-
  • би-
  • поп-
  • клисарка-
  • свищов

Мъжът станал агресивен ненадейно и без причина

Психично болен би поп и клисарка в Свищов - 1

Психично болен мъж е нападнал свещеник и клисарка в центъра на Свищов. Инцидентът станал около 12,15 часа в неделя в крайдунавския град. В полицията е бил подаден сигнал, че неизвестно лице се е нахвърлило върху поп и служителка на църквата "Света Троица".

Още рано сутринта по време на неделната служба извършителят бил пред храма и е пускал религиозна музика, разказва "Труд". Ненадейно и без причина обаче той станал агресивен и ги нападнал, като нанесъл удар в носа на жената. На мястото незабавно е пристигнала полиция и З.А. е задържан. В последствие е установено, че мъжът е с психични отклонения и страда от параноична шизофрения.

Срещу него е образувано бързо производство за хулиганство и е откаран в държавна психиатрична болница във великотърновското село Церова Кория. Пострадалата свищовлийка е била откарана в Спешна помощ, а медиците са констатирали, че е с фрактура на носа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА