Last news in Fakti

18 Юни, 2017 20:24 2 009 2

Полски туристи пребиха младеж в Цар Калоян

  • полша-
  • побой-
  • цар калоян
Полски туристи пребиха младеж в Цар Калоян - 1

Пореден случай на безпричинна агресия. Този път от двама полски туристи, нанесли побой на младеж на бензиностанция в град Цар Калоян. Прокуратурата ще иска най-тежката мярка задържане под стража за извършителите, съобщи БНТ. Ето още от говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Днес около 12 часа на бензиностанция в град Цар Калоян е възникнал инцидент, при който двама полски туристи и двамата на около по 20 години са нанесли безпричинен побой над момче, което е зареждало бензин. Като двете лица от полски произход са се придвижвали с автобус, който всъщност е спрял на тази бензиностанция в Цар Калоян да зареди, разкри Румяна Арнаудова.

В резултат на множеството удари с ръка и крака по главата и тялото на момчето, той е получил фрактура на носа и множество леки телесни повреди по тялото и главата. Районната прокуратура в Разград е започнала незабавно досъдебно производство. Двете лица са задържани. Повдигнати са им обвинения за хулиганство, съпроводено с изключителна дързост и цинизъм и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Ще бъдат задържани за 72 часа и ще поискаме най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража в следващите дни, уточни говорителят на главния прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Районната прокуратура

    21 2 Отговор
    Ако се окаже, че са ПОЛСКИ ЕВРЕИ - обвиненията ще бъдат предявени към пребитото момче, ха на БАС!!!
  • 2 ИСТИНАТА

    22 4 Отговор
    МИСЛЯ ЧЕ СА ТРЕПАЛИ М....Л ТАМ БЪКА ОТ ТАКИВА АКО БЯХА БИЛИ БЯЛ БЪЛГАРИН ПРОКУРАТУРАТА ДАЖЕ ЩЕШЕ ДА ПОЧЕРПИ ПОЛЯЦИТЕ С ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ.