2 566 3

Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи

Мъжът е задържан и по случая е образувано бързо полицейско производство за непристойни действия

Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи
Венцислав Михайлов

26-годишен немски турист бе задържан, след като вилня в курорта Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

В събота около 22.30 ч. в полицията в Несебър бил получен сигнал, че в бийч бар „Кабана” в Слънчев бряг 26-годишен немски турист е предизвикал скандал.

Германецът първо блъснал непознато момиче в бийч бара, след това се сбил и нанесъл удари на управителя, бармана и охранителя на заведението.

Когато на място пристигнали полицаите, туристът продължил да буйства и при задържането си оказал яростна съпротива на полицейските служители.

Мъжът е задържан и по случая е образувано бързо полицейско производство за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • газо
  Отговор
  1 10:59  19.06.17
  Дрога + алкохол = лудост. Сега ще има...ама не помня нищо, бях пиян, извинявам се и т.н. Ами какви са били барман, охрана, управител да не могат да се справят с едно пияно пишлеме!?
 • гост
  Отговор
  2 11:00  19.06.17
  Сега не вдигайте много шум, защото може да се разсърдят немските туристи
 • незнайко
  Отговор
  3 09:18  20.06.17
  Така ще бъде ! Затова "можещите", построиха тези хотели и заведения за да ПЕЧЕЛЯТ ! Ако го бяха набили, бармана и охраната щяха да са подсъдими ! НИЕ СМЕ ДУПЕДАВЦИ, НАСЛЕДСТВО ОТ 500 ГОДИШНОТО НИ РОБСТВО !

Напиши коментар:


Публикувай