Last news in Fakti

19 Юни, 2017 13:38 2 367 5

Пиян шофьор върза и влачи куче с колата си

  • куче-
  • влачено-
  • кола-
  • шофьор
Пиян шофьор върза и влачи куче с колата си - 1
Снимки gabrovonews.bg

Пиян шофьор влачи куче с колата си на пътя за Узана, в района на квартал „Радецки”. Бруталният случай на агресия е от петък вечерта, съобщава gabrovonews.bg, позовавайки се на очевидец на инцидента.

По думите му изродът, вързал четириногото животно за теглича на кола и го влачил по асфалта. Той бил спрян от хора от габровското Зелено дърво, които сигнализирали в полицията. За зверството потвърдиха от Областната дирекция на МВР – Габрово.

По информация на полицията сигналът за завързаното за автомобила куче и влачено по пътното платно в посока местността „Узана“ животното бил подаден на спешния телефон 112, около 23.50 часа.

Към мястото незабавно бил насочен автопатрулен екип, който установил и спрял автомобила „Опел Астра“, управляван от 49-годишен габровец.

Кучето, с неустановена порода, било освободено и прегледано от ветеринарен лекар, а грижите и лечението поети от гражданин.

Животното било с наранявания по главата, шията и лапите. Водачът на колата, 49-годишен от Габрово, бил тестван за употреба на алкохол, като техническото средство отчело 2.33 промила.

Мъжът бил задържан за срок до 24 часа. На местопроизшествието е извършен оглед, а по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325 Б, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    16 0 Отговор
    Викат че в бг ставало по хубав живота и хората се променяли
  • 2 Скорпион29

    17 4 Отговор
    Тоя със чука в главата и всичко ще е ОК.
  • 3 Госта

    4 0 Отговор
    Габровски боклук.И пиян за капак на всичко.
  • 4 Мммммм

    1 1 Отговор
    Тъмни балкански субекти
  • 5 Габровец

    1 0 Отговор
    Това, че някой се е насвяткал и са го подгонили лудите е жалко наистина, но това, че хората са реагирали адекватно и всичко е приключило благополучно също трябва да се отбележи! Не правете генерални заключения от такива случай. Има и добри хора! Надявам се само наказанието да е адекватно.