7 286 7

49 г. затвор за гардовете от мола, пребили Нягол до смърт

49 г. затвор за гардовете от мола, пребили Нягол до смърт
Мартин Христов

Варненският окръжен съд призна за виновни тримата охранители, обвинени за жестокото убийство на 52-годишния Нягол Петров в Гранд Мол - Варна.

Ангел Николов (27 г.), Красимир Димитров (24 г.) и Цветан Маринов (21 г.) бяха осъдени за умишлено убийство по особено мъчителен за жертвата начин по хулигански подбуди.

Присъдата на Николов е най-тежка - 18 години лишаване от свобода. Красимир Димитров ще лежи в затвора 16 години, а Цветан Маринов - 15 години. Съдът удължи и срока на мярката им за неотклонение "Задържане под стража", като тримата мъже бяха върнати в затвора във Варна.

Решението на Окръжния съд е първоинстанционно и подлежи на обжалване.

Нягол Петров беше пребит до смърт на 17 март 2015 г. на територията на Гранд мол от служители на охраната на търговския център. Мъжът е имал тежко нараняване на дясната ръка и психично заболяване, което лекувал с медикаменти. Въпреки това е подавал грижи за болната си майка, става ясно от материалите по делото.

Нападателите са служители на фирма "GM Security", наета от ръководството на мола 2,5 години преди тежкото престъпление. Директорът на търговския център твърдеше, че никога преди това не е имало оплаквания от тях.

Варна / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТИМ Варна
  Отговор
  1 15:56  19.06.17
  "никога преди това не е имало оплаквания от тях" - Много полезен коментар, сега пак няма оплакване ! Нямам представа, колко хора са следили делото, за да се стигне до осъдителна присъда, защото във Варна страхът от МУТРИТЕ (охранители, рекетьори, биячи) е най-голям, а примерите за безнаказаност докараха до смъртта на човек!!! Предполагам, че ще е прах в очите и след 2-3 години всеки ще си излезе на свобода и на другият ден ще са вече "почетни ветерани" в някоя ТИМаджийска наказателна група...
 • впечатлен
  Отговор
  2 16:02  19.06.17
  А дано, ама надали! Ситуацията е подобна на тази с пребития до безсъзнание Еци - двама яки изрода се гаврят с едно 3-годшно детенце! Много хора оневиняват майката, но тя също има вина. Не можеш да повериш детето си на някого, с когото си се запознал в бар със злокобно име! В този пък случай трима яки изрода пребиват до смърт безпомощен човек! Българино, накъде си тръгнал, май само и единствено към ада! Коментарите, които чета по подобни поводи ме навеждат на мисълта, че българинът се проявява все по-често като абсолютен психар! Дано някой успее да сложи ред, нещо като мираж се явява тази надежда в духовната пустиня, наречена България. Мястото, където си принуден да търпиш абсурди!
 • ГоУст
  Отговор
  3 16:33  19.06.17
  2години за произнасяне на присъда....малииии....че това си е направо рекорд бе...."Поздравления г-да правораздаващи" "светкавична присъда" сте издали...сега 2-3 години обжалвания А-У.....ще свалят присъдата на 5 години....и хоп...след 2-3 месеца първия ще излезе на свобода..
 • Константин-Ром
  Отговор
  4 20:28  19.06.17
  Престъпленията нямат етнос.Всеки бияч,рекетьор,лихвар,престъпник,трябва с цялата сила на закона да си понесе наказанието за престъплението което е извършил.НО уви,виждаме че който има пари е невинен.А бедния човек дори и без да е извършил престъпление,е виновен.Без пари не можем да докажем че сме невинни.Когато имаме пари можем да си безчинстваме НЕОГРАНИЧЕНО,и пак ще сме прави ЩО Е ТО.Гатанка само за вишисти.
 • емо73канар
  Отговор
  5 21:04  19.06.17
  А при тато кво хубаво си беше.Вкарват ги в една стая и там по един 9мм в тила.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  6 01:16  20.06.17
  трябваше доживотни присъди за тези субекти защото за мене те не са хора да бият психично болен възрастен и с травма в дясната ръка и ТРИМА МЛАДИ НАЗОБАНИ БИЯТ ЕДНИ
 • Косачката
  Отговор
  7 02:41  20.06.17
  Браво! И пак им е малко на тия селяндури гнусни!

Напиши коментар:


Публикувай