1 832 2

Младеж нахълта в учителската стая и преби преподавателката си

Младеж нахълта в учителската стая и преби преподавателката си
Мартин Христов

16-годишен ученик е нападнал и е ритал учителка от столичната гимназия по туризъм, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Днес, около 12.30 часа, в полицията бил получен сигнал за инцидент в столична професионална гимназия на бул. „Сливница”.

По първоначални данни възпитаник на училището нахлул в учителската стая и нападнал една от учителките. Веднага на място са изпратени полицейски екип и спешна помощ.

16-годишният е отведен в полицията, където ще бъде разпитан в присъствието на родител и инспектор от Детска педагогическа стая.

Пострадалата е откарана в болнично заведение, където е прегледана и освободена.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите по които предстои да бъдат докладвани в прокуратурата.

Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата около инцидента продължава.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Митю
  Отговор
  1 19:01  20.06.17
  Като не може в Сибир,ми Аляска!
 • впечатлен
  Отговор
  2 13:26  21.06.17
  Много ме впечатли директорката. Мрънкаше и дрънкаше пълни глупости, правеше се на невинна - не съм била, не видях, не чух и такива неща. Откровено защитаваше въпросния ненормален ученик, членуващ в някаква съмнителна банда кой знае как наречена. Как ли щеше да говори, ако този същият беше съборил нея и беше хвърлил стол по нея? Това е въпросът. Напоследък освен от страна на разни ученици кой знае къде расли и пасли, кой знае кой им е дал такова възпитание, на сцената се появи и УНСС - държава в държаватаа, със собствени правила и решения за унизяване и гавра със студенти, с ужасяващо отношение към тях, с ламтеж да лапат на ниски цени и да излапват всичко, които в края на краищата ще излязат невинни, като вземем предвид мрънкащия министър на образованието. Без здрава ръка няма да се оправим, никога! Напоследък ми прави впечатление как разни ислямистки терористи биват убивани. Така трябва. Какъв е смисълът от арести, затвори и разни демократични правила, които не водят до нищо друго освен от закани, нахално говорене и вероятност терористите да избягат и да вилнеят. Трябва да се сложи край на безнаказаното вилнеене!

Напиши коментар:


Публикувай