2 043 3

Официално: Акушерката Ковачева удряла малката Никол с юмруци и бутилка

Официално: Акушерката Ковачева удряла малката Никол с юмруци и бутилка
Мартин Христов

Новородената Никол е била удряна с юмруци и най-вероятно - бутилка. Това сочи съдебно-медицинската експертиза по делото срещу акушерката Емилия Ковачева. Тя е обвинена в опит за убийство на бебето. Записите как удря детето потресоха България през пролетта на 2015 г.

Специалистите, представили своите заключения пред съда, казват още, че травмите на Никол били почти несъвместими с живота. Вследствие на побоя детето имало 30-сантиметров хематом.

Все още обаче не може да се намери експерт, който да каже дали жената от видеозаписа от нощта на побоя наистина е Емилия Ковачева. А от защитата й искат точно таква експертиза, съобщи Нова тв.

Освен това, по време на днешното заседание по делото, адвокатите настояха представителтие на медиите да напуснат съдебната зала. Причината – не отразявали безпристрастно процеса и нагнетявали негативно отношение към акушерката.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 14:39  21.06.17
  Призовавам съда да се събуди и да осъди тази измет!
 • Ядеитн
  Отговор
  2 18:05  21.06.17
  Шантава държава... шантав народ. По мое време щяха да я разстрелят без много - много приказки. Отдавна да сън нахранил прасетата с тая гойна мастия, ако момиченцето беше моя внучка. Жива щяха да я ядат!
 • случаен
  Отговор
  3 11:18  22.06.17
  Горкото бебе, горката невинна душица, горките му родители, горкият български народ!!! Чудовището, наречено акушерка, за коя поредна година се появява в различни сайтове, подробностите по малтретирането на бебето стават все по-ужасяващи, а както изглежда интересуващите се от този чудовищен случай все по-отчаяни! Толкова ли е трудно да се идентифицира въпросната акушерка на видеозаписа или стремежът е да се отърве за сметка на друга акушерка. Крайно време е да се сложи край на това дело, проточило се толкова години. Нещата трябваше да се проведат по бързата процедура. При назначаване на акушерки, лекари и лекарки е много необходимо да се провежда тест за вменяемост. Стига социопати в здравната ни система!

Напиши коментар:


Публикувай