Last news in Fakti

21 Юни, 2017 14:24 4 538 5

Златистия се връща в затвора

  • злати златев-
  • златистия-
  • затвор-
  • присъда
Златистия се връща в затвора - 1
Снимка Нова тв

Злати Златев-Златистия отново ще влезе в затвора за 10 месеца, след като потроши бариерата на РПУ-Дупница с джипа си.

Районният съд в Дупница е одобрил споразумение между Районната прокуратура в града и Златистия, съобщиха от съда.

Той се признава за виновен по обвинение в извършване на три престъпления - шофиране в нетрезво състояние, противозаконно повреждане на чужда недвижима вещ, извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

На 14 декември м.г., около 23.20 часа, в Дупница, Златистия управлявал лек автомобил марка "Мерцедес" с 1,71 промила алкохол. Пред сградата на МВР-Дупница той преминал през спуснатата бариера, която ограничава навлизането на МПС в района на полицейското управление и я повредил.

Златев ще изтърпи отделно неизтърпяната част от определеното му общо наказание по частно наказателно дело и по дело от общ характер, а именно "лишаване от свобода" за срок от 10 месеца, което следва да бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим, както и "лишаване от право да управлява МПС" за срок от 1 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    8 0 Отговор
    Какво значи 10 месеца. Аз ако вляза с танк в НС 10 месеца ли ще лежа. Без да съм пил. И колко ще лежи реално този катил. Три месеца и за добро поведение е навън. Държава ли сме или какво.
  • 2 Тъпото

    6 1 Отговор
    Златистия си живее още в 90те . Остана си там .
  • 3 Сребро Сребрист - Сребристия

    5 0 Отговор
    Явно сме всичко друго,но не и държава.Този дегенерат трябва,или да бъде умъртвен или изселен от страната.След като "излежи" присъдата си,отново ще направи някоя простотия,че да влезне обратно,щото иначе ще умре от глад.Там поне го хранят......за наша сметка разбира се.
  • 4 Гостенин

    1 0 Отговор
    Територия
  • 5 Vasik Atanasova

    5 2 Отговор
    златистия си е пичага
    просто не го слуша главата
    и да той си е още в 90 те
    когато бяха силни