Last news in Fakti

21 Юни, 2017 15:58 1 095 0

Условна присъда за мъж, убил приятелката си при катастрофа

  • катастрофа-
  • убийство-
  • катастрофа-
  • убийство-
  • катастрофа-
  • убийство-
  • присъда
Условна присъда за мъж, убил приятелката си при катастрофа - 1

3 години лишаване от свобода с петгодишен изпитателен срок и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 5 години е присъдата на Марко М., която произнесе днес, 21 юни 2017 год., състав на Варненския окръжен съд.

25-годишният мъж от Видин беше предаден на съд по обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна за причиняване по непредпазливост смъртта на млада жена и средна телесна повреда на пътник при пътно-транспортно произшествие.

На 6 септември 2016 г. Марко М. управлявал автомобил „Опел корса“ по пътя Варна - с. Долище. На кръстовището за село Кичево нарушил правилата за движение, като не се съобразил с пътните знаци и не пропуснал движещите се по път с предимство. Така причинил по непредпазливост смъртта на 26-годишна жена, която е негова приятелка, средна телесна повреда на друг пътник, както и значителни имуществени вреди на ударения от него челно автомобил.

Присъдата срещу Марко М., произнесена при условията на съкратено съдебно следствие, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА