Last news in Fakti

22 Юни, 2017 11:19 1 621 4

Шофьор застигна и помете велосипедист

  • разград-
  • кола-
  • велосипедист
Шофьор застигна и помете велосипедист - 1
Снимка: МВР

63-годишен велосипедист се бори за живота си, след като снощи бе блъснат от лек автомобил в Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 19 часа на бул. „Априлско въстание“ на изхода на Разград в посока Гецово.

63-годишен мъж от село Благоево се прибирал с колело към дома си, когато бил застигнат и пометен от „Опел Вектра“. В колата пътували двама братя – Я.К. на 30 години и К.К. на 24 години от Разград. От полицията не уточняват кой от двамата е бил зад волана на опела.

Пострадалият е настанен с черепно-мозъчна травма и опасност за живота в реанимацията на разградската болница. От пътуващите в колата са взети кръвни проби за медицинско изследване. По случая се води досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    9 0 Отговор
    Давайте им пълните имена. Няма такава практика само с инициали. У нас така се прикриват циганите, извъшители на престъпления.
  • 2 Не на мангустите

    5 0 Отговор
    И аз съм съгласен, че трябва да се изписва пол, име, възраст, ако щеш и образование! От какво ги пазим??
    Но май в случая не ще да са м...сти, все пак са братя с 6 години разлика. Виж, ако пишеше "дедо на 30 и внуче на 24", щеше да е ясно...

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Не на мангустите":

    Това не означава, че нямат друти братя или сестри, между тези години.