Last news in Fakti

22 Юни, 2017 13:59 1 629 3

Перверзник нападна баба, за да я изнасили

  • перверзник-
  • изнасилване-
  • баба
Перверзник нападна баба, за да я изнасили - 1

Пенсионерка на 68 г. от шуменското село Друмево беше нападната от сексуален маниак на улицата и успя да се измъкне от ръцете му, като го излъга, че ще му се отдаде по-късно. В ареста в сряда е задържан 43-годишният Милко Фиданков, пише „Труд“.

Мъжът е от варненско село и се мотаел в Друмево с колело, когато жената била тръгнала до магазина след 14 часа.

Милко почнал да разпитва бабата, а после я нападнал и повалил на земята. Започнал да я опипва, обяснявал похотливите си мераци и блудствал с нея. Жената се съпротивлявала и двамата се претърколили в близко дере.

Незнайно как се овладяла и се сетила да го излъже. Обещала, че ще му се отдаде един път, но иска да я остави на спокойствие да си поеме дъх и да отиде до дома си.

Пенсионерката се добрала до къщата си, извикала сина и снаха си, обадила се и в полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 1 Отговор
    ТОП НОВИНА
  • 2 123

    0 0 Отговор
    излъгала човека...тези пенсионери...Дано да е шега тази новина, ако ли не ,накъде отиваме..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.