2 840 10

Камериерката, ритната от швед, вече може да търси обезщетение

Камериерката, ритната от швед, вече може да търси обезщетение

Камериерката Диана Петкова, която беше жестоко изритана в главата от шведа Ралф Сунд-берг, ще се конституира като граждански ищец. Това става възможно, след като бързото производство срещу шведа беше преобразувано в дело от общ характер, съобщиха от Районния съд в Несебър.

Според магистратите това се е наложило след обжалването от страна на Сунд-берг на мярката за неотклонение, което е довело до невъзможност за спазване на сроковете за бързо производство, пише Труд. Сега Диана Петкова ще може да предяви в съдебна зала претенции за обезщетение за нанесените физически и морални щети.

В понеделник предстои прокуратурата да внесе обвинителният акт в съда.

Бургас / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гоуст
  Отговор
  1 13:59  24.06.17
  Всички говорят за морал и достойнство и как не сме за продан, а цялата работа е, че през цялото време камериерката иска пари. Не затвор или общ. Полезен труд ами пари. Смешна работа

  Коментиран от #2

 • Гост 2
  Отговор
  2 14:25  24.06.17

  До коментар #1 от "Гоуст":

  Разбира се, че пари ще иска. Това е наказание предвидено от закона. Или да влезне в затвора и две години българския данъкоплатец да го храни и пои, а той да се излежава на затворническия нар.
 • майна
  Отговор
  3 14:53  24.06.17
  да му лашнат една глоба от 100 хиляди евра

 • 4 15:16  24.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 15:25  24.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • впечатлен
  Отговор
  6 15:34  24.06.17
  Обезщетение на камериерката трябва да платят Рагин заради глупостите, които изговори по родните ни телевизии, тъпчейки достойнството на българите, и собственикът на хотела. Шведската свиня трябва да изтърпи наказание и да бъде прогонена с тояги от страната ни! И никога повече да не бъде допускана да квичи по Черноморието ни. Така би било най-добре, но едва ли! Ако камериерката се съгласи да вземе пари от шведската свиня, срам за България и българите! Винаги съм уважавал шведите, но не и при тези обстоятелства!
 • s.s.s
  Отговор
  7 15:47  24.06.17
  Я си задайте вьпроса,ако там бе не тази жена,а ваша близка . Ако е бьлгарин в Швейцария,аналогичен случай и какво ли би го очаквало. Да ще си иска парите разбира се!
 • Гоуст
  Отговор
  8 16:44  24.06.17
  Малее ако била моя близка? Разбира се, че ще искам затвор или да го пуснат и да го смажа от бой. Искането и вземането на пари само ще докаже, че Рагин е бил прав
 • Иван
  Отговор
  9 00:15  25.06.17
  Да си плати безобразието.

  Коментиран от #10

 • впечатлен
  Отговор
  10 09:07  25.06.17

  До коментар #9 от "Иван":

  Щам ще се отърве с плащане за безобразието си, рекламата на черноморските ни курорти трябва да включва ритане на камериерки. Нещо такова - срещу минимално за вашите възможности заплащане можете да ритате слабички и беззащитни камериерки. Рискът да получите някакво възмездие е минимален. Пък и вие обичате да рискувате. Никъде другаде освен в България няма да ви осигурят такова удоволствие! За подробности обърнете се към Дон Кихота на България г-н Рагин!

Напиши коментар:


Публикувай