24 Юни, 2017 13:24 3 256 10

Камериерката, ритната от швед, вече може да търси обезщетение

  • швед-
  • турист-
  • камериерка-
  • слънчев бряг
Камериерката, ритната от швед, вече може да търси обезщетение - 1

Камериерката Диана Петкова, която беше жестоко изритана в главата от шведа Ралф Сунд-берг, ще се конституира като граждански ищец. Това става възможно, след като бързото производство срещу шведа беше преобразувано в дело от общ характер, съобщиха от Районния съд в Несебър.

Според магистратите това се е наложило след обжалването от страна на Сунд-берг на мярката за неотклонение, което е довело до невъзможност за спазване на сроковете за бързо производство, пише Труд. Сега Диана Петкова ще може да предяви в съдебна зала претенции за обезщетение за нанесените физически и морални щети.

В понеделник предстои прокуратурата да внесе обвинителният акт в съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    6 12 Отговор
    Всички говорят за морал и достойнство и как не сме за продан, а цялата работа е, че през цялото време камериерката иска пари. Не затвор или общ. Полезен труд ами пари. Смешна работа

    Коментиран от #2

  • 2 Гост 2

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Разбира се, че пари ще иска. Това е наказание предвидено от закона. Или да влезне в затвора и две години българския данъкоплатец да го храни и пои, а той да се излежава на затворническия нар.
  • 3 майна

    10 1 Отговор
    да му лашнат една глоба от 100 хиляди евра
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 впечатлен

    11 1 Отговор
    Обезщетение на камериерката трябва да платят Рагин заради глупостите, които изговори по родните ни телевизии, тъпчейки достойнството на българите, и собственикът на хотела. Шведската свиня трябва да изтърпи наказание и да бъде прогонена с тояги от страната ни! И никога повече да не бъде допускана да квичи по Черноморието ни. Така би било най-добре, но едва ли! Ако камериерката се съгласи да вземе пари от шведската свиня, срам за България и българите! Винаги съм уважавал шведите, но не и при тези обстоятелства!
  • 7 s.s.s

    6 2 Отговор
    Я си задайте вьпроса,ако там бе не тази жена,а ваша близка .
    Ако е бьлгарин в Швейцария,аналогичен случай и какво ли би го очаквало. Да ще си иска парите разбира се!
  • 8 Гоуст

    5 3 Отговор
    Малее ако била моя близка? Разбира се, че ще искам затвор или да го пуснат и да го смажа от бой. Искането и вземането на пари само ще докаже, че Рагин е бил прав
  • 9 Иван

    4 0 Отговор
    Да си плати безобразието.

    Коментиран от #10

  • 10 впечатлен

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Щам ще се отърве с плащане за безобразието си, рекламата на черноморските ни курорти трябва да включва ритане на камериерки. Нещо такова - срещу минимално за вашите възможности заплащане можете да ритате слабички и беззащитни камериерки. Рискът да получите някакво възмездие е минимален. Пък и вие обичате да рискувате. Никъде другаде освен в България няма да ви осигурят такова удоволствие! За подробности обърнете се към Дон Кихота на България г-н Рагин!