Last news in Fakti

24 Юни, 2017 14:14 24 966 20

Митко Каратиста нахлу с въоръжени гардове в къмпинг на Баневи

  • митко каратиста-
  • къмпинг-
  • каваци-
  • баневи
Митко Каратиста нахлу с въоръжени гардове в къмпинг на Баневи - 1

Димитър Спасов, по известен с прякора Митко Каратиста, нахлу в к-г „Каваците“ заедно с 20 въоръжени гардове и е на път да влезе в остър сблъсък с охраняващата фирма там.

Изплашени сме до смърт, гледката е ужасяващата, Каратиста настоява охранителите веднага да напуснат района, тъй като имотите били негови. Алармирали сме полицията и чакаме всеки момент някой да ни защити от неизбежния кървава сблъсък, обясниха плажуващи, цитирани от "Флагман".

Районът е пълен с туристи заради слънчевия ден. Част от бунгалата вече са заети, както и хотелската част. „Каваците“ са собственост на сем. Евгения и Николай Баневи.

От разправиите, на които туристите са свидетели в момента, станало ясно, че Каратиста претендира да е собственик на имота, който му се полагал заради дълг на Баневи към него, надхвърлящ стотици хиляди левове.

От охранителната фирма отказват да напуснат „Каваците“, тъй като имали редовен договор за охрана с реалния собственик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FURY

    97 16 Отговор
    каратиста е личен ибрикчия на боко-тиквун-премиеров,нормално е да прави така за да се хареса на шефа.....?????

    Коментиран от #6

  • 2 Пропаднала Държава на КРАДЦИ и Убий

    71 4 Отговор
    Това е показно че няма правосъдие ;

    Никой не притеснява Криминалните елементи които въртят Бизнеси с ;

    ЛИХВАРСТВО с ПЪЛНА СИЛА.
  • 3 КРИМИНАЛЕН ЕЛЕМЕНТ

    32 5 Отговор
    А ДАНО АМА НАДАЛИ $$$$$$$$$$$---ПАРАТА ИГРАЙ-към корумпирани
    Ченгета -$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$
  • 4 Nasko

    32 7 Отговор
    Mutrite na B.B. pak se izqvqvat i koi da im se protivopostavi,kato te si imat durjava??
  • 5 Дедо Мраз

    52 7 Отговор
    То тъй ставало - събуждаш се един ден и решаваш, че нещо чуждо вече е твое. И тръгваш да се нанасяш. Аз пък си заплювам морската градина във Варна.
  • 6 Тиквун

    22 67 Отговор

    До коментар #1 от "FURY":

    Този Митко не вервам да е дружил с "премиера" , но виж знам че "боко-ткуквун" ви чисти ла..ната вече 8 години, епа намерете си някой бе да ви .б. .а..та, само обиждате а пък 1 човек нямате достоен и подходящ
  • 7 един

    59 3 Отговор
    Като имат да оправят лични дела, да се съберат на дуел, да се избият и да оправят нещата. Що треба да шашкат обикновените хорица и да се правят на велики. Който не си плаща го убиват, това е нормално, ама да вдигат народа под пара и да ги правят заложници, това вече е мутренско безсилие. Като че не знаят кого да утрепят, че да се оправят нешата...
  • 8 гочугера

    57 3 Отговор
    Тея еБаневи, дължат пари на половин България, да не говорим, че необичат да дават и заплатите на работниците си! Има хора от севрна България които по половин година не взимат заплати..... така, че хич не ги жалете тия Гадове алчни! А каратиста някой го е пратил

    Коментиран от #11

  • 9 един там

    22 3 Отговор
    А,бе разкарайте ги тия оттам,бре .
    Въобще нашенските псевдо бай Ганьовски пишман мутри,имат ли си хабер кво ги чака,ако се стигне до конфронтация с онези от Североизточна Европа и Азия,ай стига с тия балкански изпълнения от 90-те.
  • 10 Експерт

    44 3 Отговор
    Митко Каратиста,Бойко Каратиста, Алексей каратиста,все отбрана паплач
  • 11 Лупи

    45 5 Отговор

    До коментар #8 от "гочугера":

    Честно да ти кажа, това че не дават заплати може да се разбере още преди да почнеш да работиш за тях. Никой не може да ме убеди, че да почнеш работа за отявлен мошенник и мафиот и после да очакваш нормални трудово-правни отношение е адекватна постъпка. Иначе тия Баневи отдавна са за затвор, заедно с тия Каратисти, Очи, Такита, Пакита, Компири и т.н. ама това няма как да стане реалност в мутроландия с главен вожд Винету Боковски.
  • 12 БАЙ ГАН4О

    43 11 Отговор
    Нормално при управлението на герб и тиквата проста
  • 13 abv

    41 1 Отговор
    Крайно време е да се вдигнем всички ограбени в тази крадлива и мутренска държава в която закона няма да ни защити и да смачкаме тези долни плъхове наречени мутри.

    Коментиран от #17

  • 14 Коко

    7 5 Отговор
    Че кой беше този съсел кавалалиста ли пълен мишок с 20 кокошки отишъл на поляната
  • 15 Борис

    11 4 Отговор
    После защо българите се местят на почивка в гърция.Ми то по нащо черноморие се води война от години.А и като сметнем квартири, храна облужване и най вече мърсотия и това че още не са си разделили територийте ако смееш отиди на почивка.За сега никакви надежди за тая държава,това ако се случи в нормална държава на тоя каратист досега да са му ощавили кожата.Къде са тия мекерета ,управляващите?

    Коментиран от #16

  • 16 Защото

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Борис":

    Че то нали псевдо държавата ги създаде!

    Коментиран от #18

  • 17 Защото

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "abv":

    Ако съм грък ще стачкувам, ако съм талибан ще воювам, пъ аз си викам, ура, не съм само аз ограбен!
  • 18 Борис

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Защото":

    Объркан съм ,как така държавата ги е създала?Та нали аз и вие сме част от тая държава,и непомня да съм се и опитвал да създавам тая помия.А това че сме ОФЦЕ и позволяваме това да се случва е друг въпрос.
  • 19 Боко Тиквоча

    9 0 Отговор
    Каратистчето аз го пратих, че тия Баневите нещо ме нервят - не си плащат лептата.
  • 20 Бай Иван

    8 0 Отговор
    Грешите всички дотук... Никой с никого не е вече- щото е опасно... Прибират ги за по 1 месец - за да си платят на властимащите, след това ги пускат за 5 месеца, за да изкарат пак кинти, че пак да има с какво да си платят следващия път...