24 Юни, 2017 20:55 2 874 2

Общ работник подал фалшивия сигнал за бомба на летище София

  • летище-
  • софия-
  • бомба
Общ работник подал фалшивия сигнал за бомба на летище София - 1
Снимка БТВ

Столичната полиция арестува мъжа, подал фалшивия сигнал за бомба на летището, научи bTV. Той е общ работник на аерогарата.

Най-вероятно е бил пиян, когато е позвънил на телефон 112 снощи и се е представил с женско име – Димитринка. В нетрезво състояние е бил и по време на задържането тази вечер, съобщи БТВ.

Полицията го е арестувала в бункмейкърски пункт.

Снощи летище София беше временно затворено заради фалшив сигнал за бомба. Хората в чакалните бяха евакуирани, а пътниците останаха в самолетите.

Сигналът е подаден на тел. 112 около 22:40 ч., че на летището, без да се уточнява на кой терминал, е поставена бомба.

МВР не откри съмнителен багаж. В полунощ работата на Терминал 2 беше възстановена, а половин час по-късно и на Терминал 1.

Граждани се оплакаха, че не е бил осигурен транспорт за напускане в такава извънредна ситуация.

От аерогарата отказаха коментар и препратиха към МВР, като заявиха, че са изпълнявали инструкциите на вътрешното министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колега

    2 3 Отговор
    ГОЛЯМ ГОЛЯМ
  • 2 владко рапона

    0 3 Отговор
    да го дават на концесия това умряло летище и да се свършва