26 Юни, 2017 09:49 35 243 75

Жената, която прегази полицай, извърши ново престъпление

  • полицай-
  • катя лерца-
  • прегазен
Жената, която прегази полицай, извърши ново престъпление - 1

40-годишната Катя Лерца, която уби полицай Делян Палазов край парк Лаута, беше заловена да кара без книжка тази вечер. Тя била спряна от пътни полицаи в района на Бетонния мост в пловдивския район „Южен”. Жената е управлявала сиво спортно пежо, но без книжка. Причината - свидетелството й беше отнето заради убийството на пътния полицай, съобщава "Трафик Нюз".

Припомняме, че полицай Палазов загина, при изпълнение на служебните си задължения. Той бе блъснат от автомобил на булевард „Санкт Петербург”.

Минути преди трагедията полицаят е спрял за проверка товарен камион. Излизайки на платното, той е видял движещия се с голяма скорост джип "КИА Спортидж" и е вдигнал палка да го спре. Джипът, зад волана на който е била 40-годишната Лерца, блъснал катаджията. Той се преметнал през предницата, чупейки обзорното стъкло и паднал. Автомобилът спрял след 70-80 метра. Служителят е загинал на място.

36-годишният полицай има съпруга и две деца - дъщеря и по-малък син.

С постановление на наблюдаващия прокурор при Окръжна прокуратура спрямо Катя е взета мярка за неотклонение “Гаранция” в размер на 10 000 лв. На жената е наложена забрана да напуска пределите на Република България. Освен това е постановено да бъде отнето временно свидетелството ѝ за управление на моторно превозно средство.

Миналата вечер обаче тя е била заловена да управлява кола без книжка и по тази причина е била отведена в Първо районно.

40-годишната жена не е била арестувана. Връчена й е заповед за принудителна административна мярка заради предишното нарушение и е издаден акт, че шофира без книжка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    132 7 Отговор
    По пловдивските улици дебнат убиици и психопати. Пазете се хора, ако не ви блъснат ще ви наръгат, ако и това ви подмине ще стрелят по вас. Аз не излизам вече на вън.
    Е я тази почерни семейство и сега са я пуснали да снове и да бастардиса още някой който и се изпречи на пътя.

    Коментиран от #67

  • 2 Гост

    150 5 Отговор
    Евала. Що не и дадат направо една патрулка, та да си блъска и убива хора колкото си иска.
  • 3 Майна

    107 5 Отговор
    Патрулка ама иска да е джипка та да гази по добре сигурно
  • 4 един

    155 5 Отговор
    Тази нахална крава е направо за обесване. Дано я пратят в сливенския.
  • 5 Spec b

    140 5 Отговор
    .ахти "държавата", това същество защо не е в затвора?! Ако и сега я оставят да си вее гагата убила човек, после пак кара без книжка... Утре може да утрепе още някой?! Къв съд, кви закони 0о боковистан е абдикирал тотално от това да си изпълнява задълженията само се чудят какъв нов данък да измислят и как да гепят още...

    Коментиран от #8

  • 6 Тъпото

    84 6 Отговор
    Прибирайте се майни ,че тая е на свобода да не ви прегази!
  • 7 гост

    110 6 Отговор
    Защо не е била арестувана и постоянно задържана в ареста?
    МВР стимулира беззаконието като не извършва логични действия в полза на обществото. Щом са я заловили, а тя е пусната под гаранция под какъв предтекст не я арестуват? Кара без книжка и пак не я арестуват?!?
    Защо въобще са я задържали, да й бяха направили едно нескафе и да я потупат по рамото, че е убила техен колега.

    Коментиран от #13, #18

  • 8 Galskiq

    91 8 Отговор

    До коментар #5 от "Spec b":

    И аз това се чудя трябваше вече да е в затвора все пак си убил служител на реда , ако беше в щатите щяха да я застрелят на място.
  • 9 Темида

    106 2 Отговор
    Седя и се чудя как още не сме тръгнали сами да раздаваме правосъдие?!?!?!?! сериозно ли сега няма да има затвор за нея при положение, че кара без книжка отнета и поради убииство на пътя.............. Няма нация = Няма съд = Кенеф
  • 10 onq s konq

    40 29 Отговор
    Карала било спортно пежо????То такова не съществува!!!
  • 11 фюри

    82 5 Отговор
    И тук и по медиите имаше хора, които я защитаваха тази женица !? Още ли продължавате да мислите по същия начин, че не е виновна и едва ли не полицая се е самоубил в нейната кола. Това че е жена явно ви е подвело? Джигита убиец съществува във всякакви форми ! Ами ако и сега беше убила още някой??? Нали се сещате колко съвест има тази, щом хич не й пука и пак се е качила да кара? Сетих се и за ония мръшлак Ставийски и пак се ядосах !
  • 12 Отвратителна държава

    53 17 Отговор
    Мразя България
  • 13 Гост

    38 6 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Пич, ти правиш ли разлика между полиция и съд???
  • 14 съдията дред

    76 2 Отговор
    В България умишлено няма съд, нали виждате, че никой не иска да прави реформа, никой от мафиотите не иска да има независима и ефективна съдебна система и полиция, защото "управляващите" явно се прехранват от незаконни дейности и евнтуална реформа би ги вкарала в затвора, а няма луди, които сами да се вкарват в затвора. От цялата работа кярят и случайни бандити и всякакви нарушители, както в конкретния случай. Това е, честа практика, не един път убийци на пътя се разкарват с колите се без книжка, докато се точи някакъв фиктивен процес. Типичен пример е случая в Ст.Загора, когато изрод блъсна и уби дете на пешеходна зона, дадоха му 3 години условни и през това време репортери го заснеха как си кара колата необезпокоявано.
  • 15 Гоуст

    58 1 Отговор
    Малее, тая ако я разберат от Ислямска Държава веднага ще я вземат в техните редици.
  • 16 Тая е за бесило

    78 4 Отговор
    След убийство на полицай е взета мярка "за неотклонение “Гаранция” в размер на 10 000 лв. На жената е наложена забрана да напуска пределите на Република България". Странно обзалагам се, че само да забършеш един шамар на съдия, прокурор и депутат ще те съдят за опит за предумишленно убийство.
  • 17 копеле

    65 3 Отговор
    Тази заслужава доживотен затвор с много извращения и да пукне там. Ако я срещна някъде ще направя така че да не може да шофира никога повече. И аз вече намразвам България, егати и гнусната държава...защо е на свобода срещу мижавите 10000лв ве гнусни съдии
  • 18 АБЕ АЛО

    13 21 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    медията и пресата пишат и казват едно, ама явно се е случило друго ! И все пак... ако не е виновна няма да лежи.
  • 19 другар

    39 1 Отговор
    С тази съдебна система, с тази прокуратура - такива резИлтати!!!

    Гадове и наглеци по пътищата винаги е имало, но такива като в днешните времена, просто не ми се говори........ Само днес, буквално в Центъра на София, в 10.00часа, пред очите на всички шофьори, чакащи на светофара на едно от най-натоварените и следени от всякакви камери и жива полиция, кръстовища - това пред Шератон и статуята на Св. София, съвсем спокойно и най-безцеремонно един джип си премина на ЧЕРВЕНО в посока бул. Хр. Ботев, като само по щастлива случайност не успя да отнесе един велосипедист, който завиваше в посока Халите......... Това е положението на тази територия...............
  • 20 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    46 7 Отговор
    Аз ще ви кажа как биха постъпили едни исттински колеги на убития полицай. Хубаво са я спрели, после трябваше да и бутнат един патлак в ръцете, да я застрелят и да кажат, че е стреляла по тях и въпроса е изчерпан. А сега отиде та се не видя- 10-20 години дела и накрая тая кифла ще се измъкне ей така без нищо. Ама аз ако съм на жената на убития полицай, лично ще я пратя на оня свят.

    Коментиран от #21

  • 21 ЛУДтаЛУД

    15 18 Отговор

    До коментар #20 от "АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ":

    Лесно е да раздаваш правосъдие без да си запознат. Никому Господ !
  • 22 илия

    34 1 Отговор
    Е тази трябва да я вкарат в затвора и никакво пускане от там.
  • 23 АДЕ

    31 8 Отговор
    И полицаите искат повече пари ? За какво, че са ни най много на глава от населението в Европа ?
    Те не могат убийцата на колегата си да озаптят, ама пари могат да искат !
    По добре да разрешат употребата на оръжие, поне сами ще се пазим !

    Коментиран от #33

  • 24 аааааааа

    33 3 Отговор
    и ква е тая Лерца, кво е това име? От къде е довтасала тук?
  • 25 Тво

    42 3 Отговор
    Ама за какво ще я арестуват, тя човек убила та не са я арестували, пък за едно каране без книжка......
    То ако за това арестуваха нямаше да останат цигани на свобода......

    Коментиран от #50

  • 26 незнайко

    53 3 Отговор
    Тази да не е от мафията ? Убила полицай и е навън от затвора ! Кара кола след инцидента без книжка и само я глобяват ! КАК ЩЕ ГО КОМЕНТИРА ТОВА ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ ?
  • 27 James

    23 6 Отговор
    Не усещате ли как ви манипулират? Първоначалната версия на полицията беше, че полицаят е излязъл на платното да спре камион в лявата лента. Камионът е набил спирачки, джипът е завил вдясно да го избегне и е блъснал стоящия в лентата полицай. Сега твърдят съвсем друго, очевидно работата не е чиста. Не оправдавам жената, разбира се.

    Коментиран от #30, #49

  • 28 Киара

    32 6 Отговор
    За такива смъртна присъда !
    ПОКАЗАТЕЛЕН ПРИМЕР ЗА ПРАВОСЪДИЕТО И КОЛКО Е ДОБРА НАКАЗАТЕЛНАТА СИСТЕМА !

    АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ В ДРУГА ДЪРЖАВА -НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ,НО НАЛИ Е БЪЛГАРИЯ !
  • 29 ФИЛ

    31 4 Отговор
    Пловдивския съд е най-корумпирания в България ,решенията им винаги са за пари ,за това и най-крадливия кмет на Пловдив все още е кмет плаща яко с парите който краде от пловдивчани на съдии и медии а те ги взимат без да им пука
  • 30 Malaka

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "James":

    E.asi spirachkite imal tozi kamion, shtom atavruk e trqbvalo da go obikalq a ne e mojla da spre....
  • 31 анализатор

    23 2 Отговор
    докато отново убие човек
  • 32 факт

    29 3 Отговор
    БОКЛУК!
  • 33 Гост

    15 6 Отговор

    До коментар #23 от "АДЕ":

    Ето още едно хейтърче, което толкова се е запенило в омраза, че не може да направи разлика между полиция и съд.
    А това с най-много полицаи от глава на населението, се оказа един журналистически балон по медиите на другаря Пеевски.
    Ама като има прости хора, които не могат да проумеят елементарни неща, ще има хитри управници, които да си правят каквото поискат!!!

    Коментиран от #40

  • 34 майната

    23 0 Отговор
    хахахахаха....ооо Българио,Българио....какво се случва с теб...
  • 35 Шаран БГ

    16 2 Отговор
    То предишното било"нарушение", а Вие смеете да наричате това "престъпление" !? Ха сега се уточнете - ние ще Ви гледаме сеира !
  • 36 abv

    28 4 Отговор
    Това уважаеми сънародници го има само в България. Не е нормално човек убил полицай или друг човек с автомобил да си се разкарва свободно с друг автомобил докато мине делото/платят се парите на когото трябва/, при положение , че му е отнето свидетелството за управление на МПС. Знаем , че тази убийца е от голямото добро утро и в полицейските среди усилено се говори , че ще мине тънко.
    Сега трябва да я затворят тъй като се подиграва със законите и държавната власт.
    Както факти бг писа : Държавата е абдикирала от своите задължения и не осигурява нужните законност и ред.
  • 37 хаха

    18 1 Отговор
    тази държава е пародия
  • 38 Владо

    26 1 Отговор
    това не е нормална държава газиш хора пускат те, пак те хващат пускат те, питам се ако бяха хванали някои беден човечец без винетка и преглед сигорно щеше и колата да му конфискуват а тая гази хора и е пускат не го разбирам.
  • 39 непознат

    24 2 Отговор
    По скапана държава от тази няма,и в Африка няма,България е срам за света,как е възможно това.Как се стигна до тук ,България е като заклан петел,АГОНИЗИРА от всякаде,само фирмите на Валери патриота са добре.
  • 40 АДЕ

    9 7 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Лъжете, разбира се ! За ваше сведение, ако можете да четете :

    Според последните официални данни на Националния статистически институт в началото на тази година население на България е 7640238 човека. По проста сметка това означава, че на 100000 души от населението се падат 615 полицая. Сравнявайки с числеността в другите европейски държави, България има най-много полицейски служители на глава от населението.

    Прочетете повече на: http://ime.bg/bg/articles/kolko-mnogo-sa-mnogo-policai/#ixzz4l7dxr0MD

    Поздрави !

    Коментиран от #42, #48, #68

  • 41 България

    22 1 Отговор
    Браво на работещата държава, очаквам да и издадат златен талон в следващите седмици...
  • 42 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #40 от "АДЕ":

    Май единствения, който лъже си ти. Черпиш информация точно от тези източници, които ЛЪЖАТ.
    Това което си постнал е сайт на Института по пазарна икономика, който е НПО: "Институтът е официално регистриран като неправителствена организация на 15 март 1993 г."

    Ако можеше да мислиш, вместо сляпо да хейтиш и ако най-вече беше учил малко математика, щеше да знаеш, че най-лесния параметър за възприемане на броя полицаи е ако се разделят броя на населението на броя на полицаите и се получи колко души се падат на един полицай. Единствения смисъл да се дава параметър колко полицаи се падат на 100 000 души, е да се заблудят хората.
    Както и да е, но това което си постнал категорично се разминава с официалните данни на държавата: "Бъчварова призова да се подкрепи МВР и нарече спекулации твърденията, че полицията има прекалено раздут щат. "Навсякъде в Европа в такава ситуация се увеличава броят на полицаите. Реалният им брой у нас е 22 700, това не ни дава възможност да покрием цялата страна и всички критични места. Това е факт", каза министърката и допълни: "Не искам МВР да се представя като хрантутник на държавата, МВР работи при много трудни условия." - http://www.dnes.bg/politika/2016/01/15/policaite-ne-stigat-za-da-sa-navsiakyde-prizna-bychvarova.289776

    Колкото и да не ми харесват нашите политици, някак си на тях имам повече доверие от самозвана НПО, с неясно финансиране.
    Разликата е повече от двойна - 47000 полицаи според НПО и 23 000 според бившата мин
  • 43 ponrhi

    15 4 Отговор
    тия катаджии ако бяха на място , моментално щяха да и теглят куршума,и да не се занимават повече, както е в белите държави.например САЩ.
  • 44 киро

    19 3 Отговор
    Това ако е в Гърция - направо в ПАНДИЗА ! Но уви ние сме смотани Тъпанари и затова ще сме в мизерната и беззаконна държава !
  • 45 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    13 1 Отговор
    Предлагам МВР да поръчат мишени за тренировка по стрелбищата с нейния лик. Може също да се направят такива дартс-ове, хората поне да си излеят яда. Също така ако бях богат биснесмен, щях да обявя награда за главата и.... Само това са адекватни мерки, всичко друго е подиграка с българина.
  • 46 ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

    11 2 Отговор
    KУ ..ТА ДА ОТИВА В ЗАТВОРА
  • 47 бате влади

    12 26 Отговор
    Алчният полицай е пресякък две платна за да спре някой , който според него кара бързо. корумпиранта му главица хвръкнала. Няма трагедия. колкото повече такива гадове се избият толкова по сигурно ще е на пътищата

    Коментиран от #54

  • 48 Beria

    3 5 Отговор

    До коментар #40 от "АДЕ":

    Близо си до истината, ама това са само официалните, а колко са нещаСтните сътрудници, агенти, шпионки, доносничета....еххх....ако до всяко едно същество застане поне един полицай, дано, дано....:D
  • 49 555

    10 9 Отговор

    До коментар #27 от "James":

    Абсолютно си прав .Има много гнило в тази промяна на случилотосе ... Ченгето е изкочило в последния моменнт и вдигнало палка на камиона ..който е набил спирачки защото ако не спре БОКО ще му грабне 1000лв глоба ...а какво е трябвало да направи жената ако няма възможност да спре .освен да заобиколи както и е направила ...само защо от дясно ...МВР МЪЛЧИ...И ЗАЩО ПРОМЕНЯТ ВЕРСИЯТА ...Явно причината ЗА катасрофата са те самото МВР...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бай хой

    14 4 Отговор
    Малоумни полицаи и корумпирани съдии и пак полицаи.
    Гаранцията се допуска при условие че няюа да извърши ново нарушение или престъпление. Имаме абсолютно нарушение на гаранцията.
    А вие какъв хаир чакате от съдии които не носят отговорност за своите решения и това по конституция?
    Прост народ слаба държава, корумпирана администрация.
  • 52 КАТ

    10 2 Отговор
    Ма не я задържайте,почерпете я с кафе и алкохол и я качете пак на автомобила!Полицайте са си виновни имат право да я задъжат за 24 часа,не го правят да не е на някой баровец жена му?Нищо като убие още 2ма-3ма,да и направят последно предупреждение.
  • 53 Хахахахахаха

    14 0 Отговор
    Тази що не е в затвора? И гаранцията прибрана ли е вече? Чист рецидив!!!
    10000 лв. ли струва човешки живот? Но прав е бил съдията -тази не се е укрила. Напротив, кара си като стой та гледай. До....следващия УБИТ! !!!
  • 54 Гад

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "бате влади":

    Дано и теб те помете някой пиян или дрогиран, и без това полза от такива като теб няма......
  • 55 Uflaf

    12 0 Отговор
    После " Защо и как можело цигани да бият полицаи " . Ми и те виждат какво става със съдебната справедливост.
  • 56 Plovdiv

    12 2 Отговор
    Тая трябваше да я убият в полицейското управление като куче!
  • 57 Няма такава държава

    7 0 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
  • 58 Обективен

    13 1 Отговор
    Защоооооо не са я арестували и да е за постоянно задържана в ареста?

    ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО, А ТЯ ЗА КОЯ СЕ ИМААААА ЧЕ ОСТАВИ ДВЕ ДЕЦА БЕЗ БАЩА И ЖЕНА БЕЗ СЪПРУГ, че е и нагла да кара пак БЕЗ КНИЖКАА, сега да питам свалиха ли табелите на „спортното” пежо????

    Нима не знаят че е УБИЛА човек и и дават да кара.... ЕЙ ЗА ТОВА МСЕ НА ТОЗИ ХАЛ

    Тази убива, пускат я за 10000лв друг циганин убива не е с доживотен а му намалявали присъдата, 3ти ги оускат и бягат от бг/убиеца от мг гангстербайтъра които уби сем мотористи/

    УЖАААААС
  • 59 Голям прос

    11 0 Отговор
    Значи държавата гледа да прибере паричките от гаранцията и пуска тая патка да убие още някой. Явно може да кара без книжка
  • 60 Коко

    4 0 Отговор
    Стига де тази убийца нямали да влиза в затвора или е с големи връзки че тъпата Държава неможе да се справи..Е товане е българия а мафиотска страна.

    Коментиран от #65

  • 61 Русенец

    6 0 Отговор
    Тая Катя да си смени фамилията от Лерца на Фльорца , да я укаушат поне за 10г., като разпродадат имуществото и , а парите отидат за издръжка на децата на убития полицай Палазов !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бати Стефко

    0 0 Отговор
    Къде е доктора с валтера да реши въпроса
  • 64 Милен

    3 1 Отговор
    Чакайте малко сега! Каква е тази фамилия, като за начало. Тук мирише на криптоюдеин та не се трае. Празнувала ден преди съдебния процес за УБИЙСТВО на човек. Само юдеин го може това. Тях по присъдите ще ги познаете!

    УБИТО дете на пешеходна пътека. Няма ДОЖИВОТЕН затвор, наказанието е св**ка от съда!

    Убит полицай на пътя от МПС движещп се с 90 км/ч при разрешени 50 км/ч. Присъдата е УСЛОВНА! Няма кръвнина (поне 300 000) И доживотен затвор!

    ОБАЧЕ! Разследването на едно убийство хвърли в недоумение цяла България! Убийството в борисовата градина беше разследвано 2 (ДВЕ) ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А само ГОДИНА след убийството юдейското котило беше ПОПЪЛНЕНО с още един ту**р!

    НЕЩО ДА КАЖЕТЕ МА*КА МУ!!!!!!
  • 65 Димитър

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "Коко":

    ПИШИ ИМЕТО НА СТРАНАТА МИ С ГЛАВНА БУКВА!

    Пише се България!!!!!!!!!!!!!!!

    С главна буква, както и Българин, Българка, Българи, Българско и производните им!
  • 66 АК47

    2 3 Отговор
    Ай стига сте дрънкали простотии !
    Оня ден един подобен гладен милиционерски цървул от СДВР буквално ми скочи на капака, щото му се сторило, че нямам винетка. Вдигна ми палката буквално на една линия с предното стъкло, спрях чак на банкета. На опасен еднопосочен път край Владая...
    И ми вика : Прибери колата в дясно, щото тука са малко джигити. Трябваше да върна назад, за да вляза в отбивката. А дембелите чакат в патрулката, тоя да се спазари за рушвета...

    Не са го утрепали тоя мамул от невнимание, бързал е да не изпусне лапаницата...
  • 67 Калвин

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Зако не е в затвора тази убийца? Ке убие някоу дете.
  • 68 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "АДЕ":

    Служители на МВР и полицай не съвпада напълно.
  • 69 Istinata

    0 1 Отговор
    Тази на шиш да я набучат и да я разхождат по улиците като през средновековието боклук долен
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Asheron

    1 0 Отговор
    Урааа!!! Узакониха убийствата. Газене на воля. Благодарим на правителството и магистратите. Само като видите кола, на дървото. Да не газим и вас...
  • 74 Bgbg

    0 0 Отговор
    Ако я бяха разстреляли,което доказа,че заслужава,нямаше да си губим времето с нея и в Бг щеше да има един боклук по-малко!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.