27 Юни, 2017 13:13 2 802 7

Арестуваха бивш полицай с хероин на път за Гърция

  • полицай-
  • хероин-
  • гърция
Арестуваха бивш полицай с хероин на път за Гърция - 1

След месеци оперативна работа, криминалистите на ОД на МВР Благоевград арестуваха в района на ГКПП Кулата, бившия полицай в София, санданчанинът Г. Комов, пише "Струма.ком".

Комов е задържан при опит за пренесе в Гърция, в специално пригоден тайник в колата си, 200 грама хероин.

Операцията по задържането му се проведе тази сутрин. Малко преди граничния пункт Комов е арестуван. Георги Комов е добре познат на колегите си, завършил училището в Пазарджик, той кандидатствал за работа като полицай и започнал кариерата си в едно от столичните полицейски управления.

Заради корупция е изхвърлен от системата и се върнал в родния си град Сандански, където започнал да се прави на лихвар, подпомаган от полицая Никола Я.

Двамата били добър тандем, казват хората, които ги познават.

През 2005 година Комов попадна зад решетките заради кражба на автомобил. Работата по случая продължава. Има данни, че Комов е част от канал за трафик на дрога през ГКПП Кулата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ALO ALO

    8 4 Отговор
    Е заради това никакви права на УШЕВ!!!!! Е такива ни пазят ХАХХАХА Пълна пародия е днешната полиция...а заплати искат :D

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "ALO ALO":

    Пълна пародия си ти. Да не би ти да си го заловил с дрога, нали пак куки са го хванали, смешко?!
    Най-много мразя такива анонимни хейтъри да плюят по всички професии в България!
    Ти какво работиш, да не произвеждаш космически кораби та си тръгнал да плюеш по другите?

    Коментиран от #3

  • 3 ALO ALO

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Не съм полицай като тебе, всички професии ли бе ахахха пътното полицайче със средно образование уредено от татко милиционер иска да папа... даже и местата капани в София са ви уредени според връзките :D Никакви права ! А заплати абсурд, ЕВАЛА НА БОЙКО !!!!
  • 4 гост 2

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ALO ALO":

    КАТО ЧЕТА СТАТИЯТА МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НЕ Е НИТО ОТ ДНЕШНАТА, НИТО ОТ ВЧЕРАШНАТА ПОЛИЦИЯ - БИЛ Е ПОЛИЦАЙ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ / ...... Публикувано във факти.бг: През 2005 година Комов попадна зад решетките заради кражба..... /

    Коментиран от #5

  • 5 ALO ALO

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост 2":

    То до ден днешен си остава кажи речи същото...манталитета не позволява права ...добре е , че нямат...обикновена проверка ще бъде непоносима заради комплексирани човечета с малко власт...така им е добре, няма за какво да се оплакват.
  • 6 ПОЛИЦИЯ

    3 1 Отговор
    ПОЛИЦАЙ СЪМ ДА ЗАЩО ДА НЕ ИСКАМ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТАТА КАТО СИ ВЪРША СЪВЕСТНО РАБОТАТА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВАШАТА ОЦЕНКА
  • 7 трафикант с 30г стаж

    2 0 Отговор
    Е НЯМА ТАКЪВ ТЪПАК. Поне да беше рискувал с количество, а той- 200 грама.