1 486 5

Пиян грък вилня в Сандански, налетя на полицаи

Пиян грък вилня в Сандански, налетя на полицаи
Мартин Христов

Пиян грък подлуди полицаите от Сандански, когато миналата вечер бил спрян за проверка за алкохол. Гъркът, който бил видимо почерпен, отказал да се подчини и налетял на бой на униформените.

Това се случило в центъра на града пред свидетели. Наложила се употреба на сила, за да бъде закаран чужденецът в полицейското управление, където той продължил с изстъпленията си и счупил полицейски камери.

Мъжът е задържан, съобщава struma.com.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • в БГ е така
  Отговор
  1 15:05  30.06.17
  Понеже тоя номер няма, как да мине в Гърция маляката е дошъл тук да се прави на терминатор и разбира се, ще му се получи, защото тук съда е милостив към чужденци и най-много с някоя глоба да се отърве, която обаче няма и да плати. За такова нещо в Гърция българин, ще лежи поне 3 годинки с албанците и руснаците по мизерните гръцки затвори, а глобата не ми се мисли просто.
 • Николай Николов
  Отговор
  2 20:00  30.06.17
  На този тъпунгер то Гърция е необходимо да бъде пребит от бой
 • непознат
  Отговор
  3 23:37  30.06.17
  Направете го това в Гърция и ще лежите 20 години,тук в тази втора употреба държава ще го пуснат утре, даже и кафе ще му направят.
 • ХомоВизантиополис
  Отговор
  4 01:56  02.07.17
  Ако полицаите бяха от женски пол - НЯМАШЕ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!! Пращайте само полицайки, когато си имате работа с гърци!!!
 • гърцомраз килъров
  Отговор
  5 08:30  03.07.17
  В Гърция не смее дори да се напие, защото се знае какъв е откачен, но тука е отървал мярката и сега ще плаща много евра за адвокати и такси тъпака....

Напиши коментар:


Публикувай