Last news in Fakti

3 Юли, 2017 11:43 2 512 4

Задържан е мъжът, който нападна акушерка за плацента

  • акушерка-
  • шейново-
  • нападение-
  • плацента
Задържан е мъжът, който нападна акушерка за плацента - 1
Снимка: Архив

Владимир Стоянов - мъжът, който на 01 юли 2017 г. нападна акушерка в болница "Шейново", беше задържан за срок до 72 часа с постановление на Софийската районна прокуратура.

Стоянов е привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службата му. Предвиденото от закона наказание в такива случаи е „лишаване от свобода“ от една до пет години.

Стоянов поискал от акушерката да му предостави плацентата на току-що роденото му дете. Докато тя му обяснявала, че има законова процедура, която следва да бъде спазена, обвиняемият Стоянов внезапно й нанесъл удар в областта на главата, вследствие на който жената паднала.

От заключението на първоначално изготвената съдебно-медицинска експертиза се установява, че на пострадалата са нанесени телесни увреждания, довели до причиняване на лека телесна повреда.

Разследването по делото продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 столлюпинбург

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "читател":

    Ко каза ко
  • 3 Kim Bu

    1 2 Отговор
    Плацентата е важна за бебето и не само, заради това ги събират и мистериозно изчезват незнайно за къде и кого . . !
    В цял свят е така . . .
  • 4 Охранителят-София

    1 1 Отговор
    Защо не допускат плацентата да предаде цялата кръв на бебето? Прочетете за това в Гугъл за плацентната кръв и може би ще си дадете сами одговор,защо се е стигнало до инцидента! Кой крив,кой прав сами преценете! :)