Last news in Fakti

3 Юли, 2017 20:26 3 975 11

Пребилият акушерка мъж с богато криминално досие

  • владимир стоянов-
  • акушерка-
  • акушер-гиноколожка-
  • шейново

Владимир Стоянов е съден неколкократно за различни провинения

Пребилият акушерка мъж с богато криминално досие - 1

Владимир Стоянов, обвинен в побой над акушер-гинеколожката д-р Албена Гагова от болница „Шейново”, е с богато криминално досие. Той е задържан на 2 юли за 72 часа.

В събота – 1 юли, той нападна лекарката, която тъкмо бе изродила детето му, защото отказала да му даде плацентата на бебето в неработния ден и без необходимите документи.

Още през 1997 година, когато е бил непълнолетен, Стоянов е осъден за държане на наркотици и грабеж, научи bTV. Три години по-късно пък влязъл незаконно в България и пак бил осъден. Той обаче вече е реабилитиран по 3-те присъди и се води неосъждан.

Към момента Стоянов е подсъдим за грабеж на сребърен синджир от непълнолетно момче в София, както и за случаен палеж. През октомври миналата година пък бил задържан за това, че криел 22-ма иракчани в къща в София. Бил в ареста 2 месеца, но след това съдът го е пуснал под гаранция.

Срещу Стоянов е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службните му задължения, за което може да бъде осъден на затвор от 1 до 5 г. Той отрича за нападението.

От здравното министерство съобщиха, че не са издавали разрешително на фирмата на името на мъжа за работа с биологичен материал. Компанията му се занимава със строителни и други дейности. Утре прокуратурата ще иска от съда най-тежката мярка за неотклонение за Стоянов – задържане под стража.

В болница „Шейново” пък ще има символичен протест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    44 0 Отговор
    Наркотоци, палеж, грабеж, побой и още кво ли не.... амчи той готов депутат.
  • 2 me be re

    17 3 Отговор
    Тая плацента за какъв хикс му е ?

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дончо

    13 2 Отговор
    Да пиша и изпечен мушеник.за него само затвор и продължава да лъже хората.с квартира в софия.да им взема капаро и на следважтия ден казва еми извиняваи женами се отказа да я даваме и не връщат на хората парите.а имигранти настанява.
  • 5 mediator37

    7 19 Отговор
    Еди-коя си била изродила току що жена му . Голяма заслуга. Както казваше представителка на жените, които не искат да раждат ръчкани с шишове, щипки и удряни по коремите: "От кога бременността я обявиха за болест, и ни задължават да ползваме лекар? "
    И бебето и плацентата са собственост на майката и да не правят търговия и да богатеят акушерите, защото всички знаем къде се изнасят плацентите, какво се прави от тях и колко струват.
    Да я дъни и да я спука от бой. Без значение какъв е и с какво минало. В случая е прав.

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Охранителят-София

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "me be re":

    Защо не допускат плацентата да предаде цялата кръв на бебето? Прочетете за това в Гугъл за плацентната кръв и може би ще си дадете сами одговор,защо се е стигнало до инцидента! Кой крив,кой прав сами преценете! :)
  • 7 Просто човек

    13 5 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Никой не го задължават и/или водят под стража в родилните домове. Като не ви се ходи там, раждайте си у дома...
    Но после заболеваемост и смъртност като преди 100 години.
    Абе писна ми от тъпи хейтъри, с коефициент на интелигентност около точката на замръзване
  • 8 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Владко е "наше" момче!! И "компанията" му се занимава със строителни и "други" дейности !! Пускайте го о време - човекът е бизнесмен!

    Коментиран от #11

  • 9 гощо

    2 2 Отговор
    Аз не разбирам при всички тези нападения към доктори защо няма охрана с паник бутон и нещо подобно там?!?!? Голям процент от докторите са си за бой и това не подлежи на обсъждане,но все пак!!!
  • 10 Антон

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Ти вярно си голям Г........К! Това да не ти е магазин за алкохол и цигари....дай ми ето ти.За да си вземеш детето се пишат един куп бомаги които ти не виждаш,а ти дават само един акт за раждане.Плацентата е биологичен отпадък.За да си е вземеш се пишат пак бумаги,искал си селяндура плацентата това да не ти е хляб бе момък да ти го сложат в найлонов плик.Плащаш си на фирма и тя ти е взима в спецялен съд и после си плащаш за съхранението което струва манги.Това се прави в течен азот-знаеш ли това какво е и как се съхранява течният азот мой малък разбирачо, а и как се съхранява плацентата в него А?Ще я биеш тази акушерка ама ако ми е майка ще ти изкарам черният дроб през устата и ще го изям суров без да се занимавам с полиция.
  • 11 СКАПАНА ДЪРЖАВА

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шаран БГ":

    Те в БЪЛГАРИЯ Всички Малоумни имат бизнес