7 Юли, 2017 19:38 4 263 5

Задържаха обирджиите от бензиностанцията в Казичене

  • казичене-
  • бензиностанция-
  • обир-
  • светослав благоев

25-годишните Цветан Цветанов и Светослав Благоев пребили и обрали служител, зареждащ автомобил с гориво

Задържаха обирджиите от бензиностанцията в Казичене - 1
Снимка: Архив

С постановление на Софийска районна прокуратура са задържани за срок до 72 часа две лица за извършен от тях грабеж на бензиностанция в с. Казичене

Първоначално досъдебното производство бе образувано срещу неизвестен извършител, но в хода на разследването като автори на грабежа са установени лицата Цветан Цветанов и Светослав Благоев, и двамата на по 25 години.

На 30.06.2017 г., сутринта, обвиняемите Цветанов и Благоев се насочили към П. Д., който по същото време бил на смяна в бензиностанция в с. Казичене и зареждал с гориво автомобил. Цветанов и Благоев внезапно нападнали П. Д. Той се опитал да избяга, но бил догонен от двете момчета, които започнали да му нанасят многократни удари с ръце и крака, използвайки и метална палка. Пострадалият паднал на земята, но двамата обвиняеми продължили да го удрят, след което взели от него паричната сума, която имал в себе си, и избягали.

Oбвиняемият Светослав Благоев е осъждан два пъти – за кражба и хулиганство, извършени през 2015 г.

Другият обвиняем – Цветан Цветанов, към момента е неосъждан. Срещу същия е внесен обвинителен акт от Софийска районна прокуратура, с който му е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Делото е висящо пред Софийски районен съд.

С оглед високата степен на обществена опасност на извършения от двамата обвиняеми грабеж, същите са задържани с постановление на наблюдаващия прокурор за срок до 72 часа, като предстои да бъде внесено искане в Софийски районен съд за вземане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо него – „Задържане под стража“.

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ин таим

    11 2 Отговор
    Виж ако бяха откраднали от фондове милиони левове тогава държавата е безсилна.

    Коментиран от #3

  • 2 гост 2

    1 0 Отговор
    Не може всеки от там
  • 3 бай Киро

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ин таим":

    Там краде другия Цветан Цветанов
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Момчето

    0 0 Отговор
    Кокошкарска история. :)