841 1

Съдят възрастен мъж, убил съпругата си

Дядото не сдържал нервите си след признанията на жена му за предишни връзки

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Константин Карагьозов

Окръжната прокуратура в Сливен предаде на съд Христо В. (на 73 г. от с. Градец, общ. Котел). Той е обвинен за това, че на 05.12.2016 г. в с. Градец, общ. Котел, умишлено умъртвил безпомощната си съпруга Д. В.

Подсъдимият и съпругата му живеели в къща в с. Градец, общ. Котел. Около 10 години преди смъртта си тя получила тежък инсулт. В резултат на това тя била парализирана, като е можела да движи само лявата си ръка, с която се е хранела. Пострадалата била постоянно на легло, не можела да ходи, а подсъдимият се грижел за нея.

На 05.12.2016 г. около 01:00 часа след полунощ двамата се събудили и започнали да разговарят. В процесът на разговор тя започнала да споделя за бившите си връзки с други мъже преди брака им. Пострадалата споделила на подсъдимия, че преди да се оженят е живяла на семейни начела с трима мъже, през различни периоди от време и едва след като била изгонена от тях се е омъжила за него.

Това предизвикало подсъдимият да нанесе побой над съпругата си, независимо от това, че тя не можела да се защити. Христо В. взел едно дърво от подготвените за горене в печката и нанесъл множество удари по главата на съпругата си. Виждайки потеклата кръв, подсъдимият се уплашил и извикал бърза помощ. Въпреки намесата на лекарите, пострадалата починала ден по-късно.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 18:17  10.07.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай