4 235 1

Дядото на убиеца от Куртово Конаре също посягал с нож на жена си

Снимка: Марица
Снимка: Марица
Мартин Христов

Дядото на Илиян Рангелов, който през зимата закла годеницата си Милена в Куртово Конаре, няколко пъти също се опитал да убие жена си. В един от случаите старецът замахнал с нож към главата на съпругата си, заради което тя била приета в болница в тежко състояние. За това разказаха пред "Марица" жители на селото, след като се разбра, че дългоочакваният процес за жестокото убийство на Милена Динова ще започне тази сряда.

Срещу годеника на жертвата - Илиян, е повдигнато обвинение за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин. Кървавото деяние потресе региона на 29 декември м. г.

Милена и Илиян имали връзка от 2014 година насам. Живеели в Куртово Конаре. Милена работела в предприятие в Ново село, а Илиян - в Пловдив. Илиян често я ревнувал от колегите , тъй като работела на смени и пътувала с тях до работа.

Във фаталната нощ Илиян отишъл до кръчма в селото. Върнал се вкъщи около 22,30 часа, когато Милена се приготвяла за работа, тъй като била нощна смяна. Между тях избухнал скандал, а на излизане за работа Милена му заявила, че ако продължава така, ще трябва да се разделят. Минута след това колегите позвънили, за да се разберат откъде да я вземат за работа.

Илиян побеснял и я последвал, като преди това взел нож от кухнята. Настигнал я и я пробол в гърдите. После се прибрал вкъщи, заличил кръвта от ножа, заключил къщата и легнал да спи. Малко след това колегите на Милена, които дошли да я вземат, видели тялото и се обадили на тел. 112. На другия ден Илиян бил задържан. Оттогава е в затвора в Пловдив.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • VWandMercedes
    Отговор
    1 11:48  13.07.17
    Урод......

Напиши коментар:


Публикувай