Last news in Fakti

12 Юли, 2017 15:15 5 212 3

Брат изхвърлил бебето на сестра си

  • бебе-
  • брат-
  • сестра-
  • кърджали
Брат изхвърлил бебето на сестра си - 1
Снимка: 24rodopi.com

Ужасяващо убийство на бебе е станало в Кърджали, а виновниците вече са изправени пред съда. Трупът му е намерен захвърлен в храсти до обществена тоалетна в кърджалийския квартал „Възрожденци”.

„Аз изхвърлих бебето сам. Виновен съм, съжалявам!". Това обяви само преди минути в съда Исмаил Муса-братът на Наджие, чието бебе бе открито мъртво в храстите, пише 24rodopi.com.

Исмаил призна, че сам е извършил всичко, като е излъгал сестра си, че бебето е в болница. След като трупът пък бил открит, Исмаил се уплашил и признал за лъжата. Двамата със сестра му решили да поемат вината, за да „смекчат обстоятелствата".

„Отидох в апартамента на леля да почина и гледам има бебе. Обадих се на сестра ми. Тя дойде и попитах на кого е това бебе. Тя каза, че не е нейно и аз й повярвах. Казах да го закараме в болницата, но тя не искаше. Не искаше и да се обадим в полицията. Аз после отидох на работа, а сестрата каза бебето да остане в блок №3. Към осем часа вечерта се върнах в апартамента, взех бебето, сложих го в черна найлонова торба, излязох и го оставих до „Сердика". Исках някой да го намери. Оставих го и се прибрах в къщи. Излъгах сестра ми, че съм го занесъл в болницата. След няколко дни като разбрахме, че бебето е намерено се уплаших и признах на сестра ми всичко. Признавам си-виновен съм. Съжалявам", заяви Исмаил.

Той обаче не можа да отговори на съдията защо не е оставил детето пред жилищен блок, като е искал да бъде намерено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 1 Отговор
    Сега не разбрах, детето от брата ли е! Сега като не е честна кой ще я яземе! Знам един доктор дето мой да я заший, обаче първо ще иска да я иший!
  • 2 Адолф

    13 1 Отговор
    Хасане, къде си да коментираш тези мюсюлмански ценности?
  • 3 Дионтей

    4 0 Отговор
    За трепане са и двамата индианци. Има много шлака на тази земя...