12 Юли, 2017 19:47 5 566 1

Изчезналият иманяр бил бивш борец. Близките му мислят, че е убит

  • иманяр-
  • изчезнал-
  • ясеново-
  • коджа кая
Изчезналият иманяр бил бивш борец. Близките му мислят, че е убит - 1

Планинар от Бургас изчезна мистериозно. Близките на Васил Канев се страхуват, че той може да е убит. Тези съмнения изразиха през сълзи от семейството му. Те търсят съдействие за откриването на бургазлията, от когото няма следа вече 10 дни.

Изчезналият се казва Васил Канев и е на 53 години. Заедно с брат си – Тодор Канев, са известни бивши борци от близкото минало.

Двамата са завършили Спортното училище в Бургас и са носели успехи след успехи в борбата както за града, така и за България.

Васил Канев страдал от високо кръвно и семейството му се притеснява да не му се е случило нещо в труднодостъпния терен между руенските села Снежа, Билка и Ясеново.

По-големите им опасения обаче са Васил да не е станал жертва не жестоко престъпление, пише Флагман.бг.

Във фаталния ден – преди около 10 дни, група от 4-ма мъже потеглили от бургаския ж.к. „Меден рудник” към местността Коджа кая, за да търсят злато.

По твърденията им те се разделили и се уговорили да се срещнат на тяхно място след няколко часа, но само Васил не се появил.

„Всички казват, че не са го виждали. Това не е възможно, те тръгнаха заедно! Ако е намерил нещо ценно, може да са го бутнали в пропаст. Помогнете ни поне трупа му да открием”, призоваха роднините на Васил, които искат да узнаят какво се е случило с него.

Във фаталния ден той се е свързал с брат си Тодор, който е с прекаран инсулт и в тежко здравословно състояние. Заради лошата връзка обаче двамата така и не успели да проведат разговор.

„Викаше само Васко, Васко, но гласът на Васил не се чуваше”, обясняват още роднините. Семейството му твърди, че другите трима мъже от групата били отведени в районно управление за разпит и арестувани за 24 часа.

Именно заради това близките му смятат, че има нещо съмнително в цялата история с мистериозното му изчезване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 що така

    4 1 Отговор
    Тоз хубав човек