13 Юли, 2017 12:29 6 595 3

Откриха заровен труп в двор на къща във видинско село

  • труп-
  • частен имот-
  • кошава
Откриха заровен труп в двор на къща във видинско село - 1
Снимка: Архив

В хода на предприето разследване вчера криминалисти извършили оглед в частен имот на ул. „22-ра” в село Кошава. В двора, сред буйна растителност, били намерени заровени човешки трупни останки. Това съобщиха от полицията във Видин.

При последвалата аутопсия и оглед, извършени от съдебен лекар във видинската болница, било установено, че костната структура е на възрастен мъж – не били констатирани следи от причинени приживе травматични увреждания.

От извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия полицейските служители събрали данни, че трупните останки са на 77-годишен обитател на имота.

Ден по-рано, по молба на кмета на селото, мъжът бил обявен за издирване – като лице в неизвестност повече от два месеца.

За изясняване на случая с полицейска мярка за срок до 24 часа е задържан синът на мъжа – 42-годишен, живущ на същия адрес.

Уведомена е Окръжна прокуратура – Видин, по случая е образувано досъдебно производство.

Под ръководството на наблюдаващ прокурор продължава работата по установяване на факти и обстоятелства, имащи отношение към провежданото разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Маг

    0 1 Отговор
    Ясно е,че синът е утрепал баща си и го е заровил!
  • 3 ГОСТ

    3 0 Отговор
    ясно е,че човека се е споминал и синът го е заровил в двора,за да взима пенсията му.............докъде я докараха тая държава...............