Last news in Fakti

14 Юли, 2017 14:23 1 925 1

Обвиненият за убийството на Виола отива в психиатрия

  • психиатрия-
  • стефан станев-
  • виола-
  • убийство
Обвиненият за убийството на Виола отива в психиатрия - 1
Снимка: dpb-lovech.eu

Обвиненият за убийството на Виола Николова - Стефан Станев, отива в психиатричното отделение на болницата към затвора в Ловеч за максималния срок от 30 дни. Това реши днес Софийски градски съд, съобщи Novini.bg.

Искането беше внесено от прокуратурата. Станев и неговият адвокат бяха съгласни с искането на държавното обвинение. Станев заяви, че няма възражения, има проблем със съня и иска да постъпи в психиатричната клиника. Съдът уважи искането и обвиняемият ще постъпи за наблюдение и експертиза в лечебното заведение.

Адвокатът на Станев обясни, че с пращането на клиента му в психиатрията ще спрат спекулациите, че адвокатите и близките на Станев искат да го изкарат луд, за да не носи отговорност за действията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    9 1 Отговор
    Точно така ще стане. Имат кинти, ще го изкарат перко. Язък за момичето. А тоз мамин гевезан колко ли невинни ще затрие.