1 725 2

Арестуваха двама за 400 откраднати радиатора в Хасково

Задържани са мъж и жена - служители на общинска фирма

Снимка: Haskovo.info
Снимка: Haskovo.info
Константин Карагьозов

Хасковската полиция арестува двама служители на общинска фирма във връзка с липсващи 400 чугунени радиатори.

От пресцентъра на полицията съобщават, че на 14 юли в ОД на МВР е получен сигнал за липсващите радиатори от склад на общинска фирма. В хода на разследването станало ясно, че съпричастни към липсата са две длъжностни лица – 57-годишна жена и 55-годишен мъж, служители на въпросната фирма, които са били задържани до 24 часа.

На другия ден от "Икономическа полиция" установяват, че на площадка за изкупуване на черни и цветни метали до Сточна гара в Хасково се товарят радиатори. Служителите на реда са констатирали, че фирмата, стопанисваща площадката, съхранява 16 560 кг. чугун под формата на радиатори. Собственикът на фирмата е представил непълен комплект от документи за установените метални изделия, вследствие на което не е изяснен законния произход на същите.

Пред Haskovo.info собственикът пък заяви, че тези радиатори не са изчезналите от склада, а неговата бригада ги е демонтирала през миналата седмица, като една част са от детската градина до общината.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Асковлия
  Отговор
  1 16:20  17.07.17
  Ами представете си шефовете как крадат, ама до там никой не стига щото чадър имат
 • незнайко
  Отговор
  2 22:45  19.07.17
  16 тона 16000 килограма по 30 стотинки в най добрия случяй, са 4800 лева. А КЪДЕ СА, 3-4 МИЛИАРДА ОТ КТБ ??? Отстрани всички ни се смеят !!!

Напиши коментар:


Публикувай