Last news in Fakti

18 Юли, 2017 16:24 13 703 48

Нов побой на роми над 17-годишно момче и то отказало да даде цигара

  • побой-
  • роми-
  • цигара-
  • нова загора
Нов побой на роми над 17-годишно момче и то отказало да даде цигара - 1

17-годишен ученик е бил нападнат в гръб от група ромски младежи и ударен с метален бокс в главата в Нова Загора. Извършителят, също на 17 г., е задържан.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен Руси Русев съобщи, че инцидентът е станал около 23 часа на 16 юли.

По думите на прокурора, нападението е извършено с метален бокс по хулигански подбуди, а срещу извършителя, който е непълнолетен и е бил задържан за 24 часа, до края на деня ще бъде повдигнато обвинение.

"В рамките на една седмица, най-вероятно ще има внесен обвинителен акт в Районния съд в Нова Загора“, каза Русев, цитиран от "Фокус".

В неделя вечерта нападнатото 17-годишно момче е изпращало приятелката си, когато в близост до един от парковете в Нова Загора, са застигнати от група ромски младежи. Те първо ги попитали колко е часът, а след това поискали цигара, съобщава bTV.

Момчето и момичето отговорили, че не пушат, но компанията тръгнала след тях. Малко по-късно 17-годишният ученик е нападнат в гръб и ударен с метален бокс в главата. Момчето е с леко мозъчно сътресение и пукната глава.

Родителите му са категорични, че той не е предизвикал с нищо агресията.

"Никакво пререкание не е имало. Какво им правят мирните граждани, които си вървят и каква интеграция ще правим, когато едните мислят за бой и насилие. Докъде ще стигнем?", заяви майката на битото момче Йовка.

Само за ден над 200 подписа срещу агресията и насилието са събрали съученици и приятели на удареното момче.

За събота в Нова Загора е планиран и протест.

Днес в Бяла, стотици изпратиха в последния му земен път 18-годишния Алекс Ангелов, който на 8 юли в центъра на града бе пребит жестоко от група роми заради отказана цигара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оптимус

    84 3 Отговор
    Ето как биха направили нормалните хора: Наемате групировка терористи за да застрелят всичките ни "народни избранници", задето отказват да гласуват смъртно наказание за такива побойници и други изроди! После, се избират нови, които ще го направи...! Ако евролиберастите соросоидди надигнат вой, плащате на групировката да разстреля и тях, задето защитават изродите! После да видим кой ще краде, кой ще бие, кой ще изнасилва...? Аз така бих постъпил. Щото от тия паразитни търтеи в парламента нищо добро не е дошло и няма да дойде на тоя народ. Ако искате да се оправи, това е начина! Щото имаме и военни и други, но те не вършат това полезно нещо, значи и не стават. Като не стават да опазят тоя народ, редно е сам да се опази! Ала явно не иска? Като не иска? - я духа....

    Коментиран от #42

  • 3 Жак

    109 1 Отговор
    В момента държавата нищо не прави освен да брои труповете и да пази циганите ! Като нищо не прави и не иска да направи поне да спре да ги пази и да гледа на другата страна ! Явно е че циганите "нещо искат да ни кажат" и още по явно е, че искат да получат отговор ! Това не са битови нито криминални инциденти на всички е ясно какво е!

    Коментиран от #4

  • 4 Azazel

    50 2 Отговор

    До коментар #3 от "Жак":

    Ти не знам от коя планета си, но това изобщо не е нещо ново. Аз съм роден и отраснал в центъра на София и това беше ежедневие още в комунистическо време. Тогава бях дете и разни м...ли редовно се пробваха да ни обират стотинките в парка Заимов. Когато успявахме да се съберем повече или бързо да викнем някой голям, ги ступвахме, когато не - обираха ни и, ако се дърпаме, те ни ступваха... Това продължи и 90-те, но тогава, вече тийнейджъри, успяхме с редовен бой постепенно да ги прогоним от парка. Продължава си все така, без промяна, и до днес, но медиите едва сега надушиха интереса от страна на аудиторията и вече отразяват детайлно всеки подобен случай. Това е положението, решение няма - м....лите са като хлебарките - неизтребими и нито с бой, нито с протести нещо може да се промени.

    Коментиран от #13, #48

  • 5 asd

    77 2 Отговор
    М...лите май не си дават сметка, че ако тръгнем, ще ги погубим за отрицателно време! В момента, в който ние прещракаме като тях, свършено е с тях!!! Те от 7 човека на жандармерията се на.ират, познайте, дали няма да се молят като гладни кучета , ако теглим една на всичкото и решим да ги изтрепим....
  • 6 Гост

    60 1 Отговор
    Мълчанието на държавата не е случайно. Политиците и властите използват социалното напрежение, за да отклоняват общественото внимание от другите проблеми - политически скандали, съдебна реформа, главен прокурор. Зачестилото изнасяне на такъв тип информация в медиите също не е случайно. Естествено, това ще доведе до нови прояви като тези в Асеновград, което е добре само за политиците - те ще си правят техните схеми, а хората ще имат друго зрелище.

    Коментиран от #7

  • 7 Смях

    52 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    гост, на хората не им дреме за властта!!! Когато тези гадини посягат на децата ни, ще си го получат! Може и властта да го отнесе покрай тях!
  • 8 Расист

    62 4 Отговор
    Еи затова ходя спокойно с пистолет на кръста , моля се м...ли да се пробват да ме оберат ,ще ги изтрепя всичките , пък нека ме търсят после кой съм .
  • 9 AДАМ ШАНГЪЛА

    57 2 Отговор
    ДОКАТО САМО ДРАСКАТЕ ПО ФОРУМИТЕ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ.КАТО СТЕ ТОЛКОВА СМЕЛИ И ОТВОРЕНИ ЩО НЕ КАЖЕТЕ НА КОЛКО М....ЛА СТЕ СЧУПИЛИ ГЛАВИТЕ?МНОГО Е ЛЕСНО САМО ДА КАЗВАТЕ КАК ЩЕ ГИ НАПРАВИТЕ ТОВА И КАК ЩЕ НАПРАВИТЕ ОНОВА.НЕ НИ ТРЯБВАТ ДРАСКАЧИ И КНИЖНИ ТИГРИ.ТРЯБВА МЪЖКИ МОМЧЕТА С СМЕЛИ СЪРЦА И ОБЕЗАТЕЛНО С ДЕЙСТВИЯ А НЕ С ПЛЮНКИ.АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И МОЖЕТЕ СПОКОЙНО ДА СЛАГАТЕ МИНУСИ ВЕЧЕ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тракиец

    48 0 Отговор
    Въоръжавай се народе! Иначе скоро, няма да можем да се противопоставим на тази сган. Не случайно сме най зле въоръжения народ в ЕС. Така политици и цигани си разиграват спокойно коня, без да можем да им се противопоставим.
  • 12 Чичо

    57 2 Отговор
    Отсъствието но държавата ще роди българския Хитлер! Крайно време е да вземем охраната си в собствените си ръце. Вижда се, че тия ГЕРБерастки наглеци и смешния им министър на полицията не стават за нищо и мислят единствено за търбусите си.
  • 13 Plovdiv

    32 3 Отговор

    До коментар #4 от "Azazel":

    Хлебарките не са неизтребими. А ако тая сган бъде ликвидирана физически, както без малко е щяло да стане през 40-те години (за жалост не е стигнало времето), пак ли нищо няма да се промени?!?

    Коментиран от #14

  • 14 Azazel

    41 2 Отговор

    До коментар #13 от "Plovdiv":

    Спорно е. Първо, ако изтребиш ...хлебарките в дома си, обикновено, рано или късно, на тяхно място идват.. хлебарки от съседите - просто не могат да се изтребят всички. Второ, през 40-те - може би е щяло да има някакъв що годе траен ефект, но сега е късно - няма как в 21. век, при това - в Европа, да изтребиш цял етнос. Най-доброто, което мисля, че можем да сторим сега, е един постоянен тормоз (с по-буквалистично спазване на наредби и закони - напълно обоснован и законен - бутане на незаконни къщи, отказ за помощи, отнемане на родителски права, винаги ефективни и най-тежки присъди, и т.н.) - от общини, полиция, съд... - да им направим живота толкова непоносим, че да си вземат катуните и да се преместят, кой в Италия, кой в Испания, кой във Франция (нали тези държави им харесват най-много)...
  • 15 Мартин Лутър.Кинг

    22 22 Отговор
    не търсете проблема в Ромите,проблемът е там,че вие български люде търсите някой виновен,за всичко!!! Виновни са ви Руснаците за комунизма,виновни са ви Мюсюлманите за робството,виновни са ви Ромите за безпаричието,корупцията в мизерната ви държавица,а вие мили мои български лауреати за какво сте виновни,сигурно за това че сте тъп народ,че позволявате разни бойковци да ви се изхождат в устите ежедневно,и вие с охота да папкате фекалиите на Бойко тиквата!!!!! Да наистина има Роми които и аз ненавиждам,но всяко стадо си има мърша! Пожелавам ви един ден да ви дойде акъла,и да се надигне те срещу Бойко,и останалите алчни псета от парламента,но като знам колко ви е умственият багаж това няма да се случи!!!

    Коментиран от #21, #26, #35

  • 16 ИЛХ

    37 4 Отговор
    Бойко, доволен ли си! Твойта циганска нация превзе България.
  • 17 Тралал

    20 3 Отговор
    Малее пернишки винкел праи ребра насякаде де удари само с него се праи интеграция на ромите

    Коментиран от #19

  • 18 Газова камера

    0 2 Отговор
    https://www.24chasa.bg/Article/4516339
  • 19 Мартин Лутър.Кинг

    4 14 Отговор

    До коментар #17 от "Тралал":

    Малеее с това овче мислене ти колко далеко ще стигнеш,тцтцт ! От постът ти лъха на простотия! Пернишки винкел хахаха,и в момента в който вдигнеш тоя винкел срещу някой циганин ще ти го пъхнат на едно миризливо местенце което съм сигурен че отдавна не си подмивал
  • 20 нончо

    17 1 Отговор
    т р е п а н е и п л и т к о з а р а в я н е
  • 21 Azazel

    21 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мартин Лутър.Кинг":

    Това, че е типично българска черта - да търсим винаги вината за жалкия си и мизерен живот навън (турци, руснаци, американци, евреи, масони, рептили, илюминати, Ротшилд, Сорос, световният империализъм и т.н.), изобщо не го оспорвам и си прав, че като си избираме разни Бойковци, всякаква паплач и мутри, нищо добро не ни чака. Въпросът тук е, че един огромен процент от ромите изобщо не зачитат законите в държавата, както и, че приемат българите за не-хора, поради което смятат, че е напълно в реда на нещата да ги обират, бият и убиват. Идеята на всички ни е, че е крайно време (даже доста късно) да се вземат някакви радикални мерки срещу това, защото, ако можем да преживеем това, че караме коли на по 10-15 години, храним се зле и сме потънали в борчове, то това - някой да ни убива децата за цигира и да ни изнасилва и убива майките за 5 лева, ни идва малко в повече...

    Коментиран от #27

  • 22 георги

    18 2 Отговор
    предлагам целия народ да се вдигнем и всички предатели от парламента да се изгонят извън страната щом не могат да се справят със насилието на собствения си народ,това е единствения начин разберете го.след това ще се гласуват по строги закони и който не му изнася да се изнася.
  • 23 Фюрера

    22 1 Отговор
    ОПИТ ЗА УБИЙСТВО СМЪРТ ЗА М ЛА
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 gosta

    17 3 Отговор
    Na sapun
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мартин Лутър.Кинг

    13 5 Отговор

    До коментар #21 от "Azazel":

    Съгласен съм с теб,просто не трябва да слагаме всички под общ знаменател,аз имам приятели,и служители които са от ромски произход,и нищо лошо не съм видял от тях. Имам една мечта,хората да бъдат малко по разумни и по малко расисти! Аз също осъждам тези които бият,изнасилват,ограбват и правят всевъзможни безчинства! Решението е много,ама много просто,трябват закони в тая държавица,аз живея в чужбина,много ще се радвам ако българия се оправи,бих се върнал в бг.В нормалните държави няма черен,бял,евреин,циганин,българин и т.н. ,има престъпник и непрестъпник това е!

    Коментиран от #29, #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 кйхй

    21 2 Отговор
    Спрете да ги наричате роми...
  • 31 КОЙ

    10 0 Отговор
    КОЙ,КОЙ, ТОЙ дойде през 2009г. и.........1396г
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 onq s konq

    7 6 Отговор

    До коментар #27 от "Мартин Лутър.Кинг":

    Мартине Кинг,кефиш ли се да даваш акъл от чужбина?А като негодуваш срещу ББ,защо като останалата сволач не предлагаш КОЙ ДА Е НА НЕГОВОТО МЯСТО?А защо си мислиш че накой в БГ има нужда от ДИСТАНЦИОННИТЕ ТИ СЪВЕТИ?А ти ако беше читав,щеше ли да се юрнеш по тая "людска чужбина" за "некой лев" и не си ли чувал че "камъкът си тежи на мястото"?А ГЛАСУВАЛ ЛИ СИ ПОНЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ...или се нальоска за да удавиш мъката по България?Наистина сте много по света Лутъре...ама 95% сте "един дол дренки":)

    Коментиран от #36, #37, #43

  • 34 anonimen

    2 2 Отговор
    abe te i zatvor ne gi plashci tia eto osadili bashcata , na sinat uslovna , pitam kolko hora sa izlagali za da imat takiva kashci i kakvo shce izleze ama da mu saborat kashcata i da vidim kakvo shce pravi
  • 35 Уфф

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мартин Лутър.Кинг":

    Ти който започваш с "Вие Българите" на какво точно основание пишеш в български форум на български език и коментираш живота ни с претенции за познание и пари?
    Аз не съм от тези, "които няма да смеят да те погледнат и работят за 400лв" и се чудя коя сила те кара да даваш акъл на нас българите и с кое самочувствие смяташ, че форума се чете само от тези които пишат, та си позволяваш словестни полюции ?

    Коментиран от #38

  • 36 Уфф

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "onq s konq":

    Харесваш ми така! Знаех си, че си читав и си наясно с нищоговоренето и бездушието.
    Но кота провокираш дразниш....виж като си мъдър ....ехеее:)
  • 37 Мартин Лутър.Кинг

    13 3 Отговор

    До коментар #33 от "onq s konq":

    Извинявам се че изказвам мнение,няма да се повтори спете спокойно! Не съм гласувал на изборите,няма и да го направя! Живея в чужбина защото се чувствам оценен,професионално,и личностно! В чужбина успях да постигна за 10 години това което в бг не успях за 30! В България нещата няма да се променят в положителна насока сигурен съм,затова аз не я чувствам родина! Аз и семейството ми живеем в нормална държава,пожелавам на всички които все още мислят трезво да емигрират много бързо,държавата България е титаник,потъва и потъва затова се спасявайте! Лека вечер на всички,Българи,Роми,Турци и т.н.!

    Коментиран от #39

  • 38 Мартин Лутър.Кинг

    8 5 Отговор

    До коментар #35 от "Уфф":

    Така,чувствам се длъжен да ти отговоря. Относно това коя сила ми дава право да давам или не акъл,силата на свободното слово ми дава това право,поправи ме ако греша,аз съм сигурен че не греша,България е демократична държава,или поне се ползва със статут на такава! Не приемайте България за ваша собственост,тя отдавна е собственост на Г-да управляващите,вие поданиците сте просто средство за тях! Вие които живеете в бг сте робите на новото време! Прости ми моля те,не знаех че не мога да коментирам нещата които се случват в България защото живея в чужбина! ААА и моля те прости ми затова че живея в чужбина а пиша на кирилица в български форум,това е страшно престъпление от моя страна! Бих могъл да пиша на езикът на Шекспир но съм сигурен че 90%от читателите не го владеят,но нищо аз още веднъж ти се извинявам!

    Коментиран от #44

  • 39 onq s konq

    5 5 Отговор

    До коментар #37 от "Мартин Лутър.Кинг":

    Господине М.Л.Кинг,адмирации за признанието че не си гласувал,но и без да го казваш го знаех,предвид манталитетите и иширетите на чужбинците.Радостно е че си постигнал нешо за "някакви" си 10г,НО НЕ КАЗВАШ КАКВИ И КОЛКО ГОЛЕМИ СА БИЛИ ЦЕЛИТЕ ТИ!Странното е,че се опитваш да вразумяваш по свой си начин ЧУЖДИ ХОРА в БГ и да ги призоваваш да емигрират,след като не са ти никакви - дори и сънародници,понеже НЕ ПРИЗНАВАШ БИВШАТА СИ РОДИНА БЪЛГАРИЯ!А това че БГ потъва според личностните ти представи си е твой проблем,защото според мен си е буквално като птицата Феникс след 10.Ноември .И не се тревожи за "оправянето" на българите-КОЙТО ТРЯБВА,СЕ Е ОПРАВИЛ ОТДАВНА...точно както пеят "Щурците" "Някой чупи рекорда,други падат зад борда":)

    Коментиран от #40

  • 40 Мартин Лутър.Кинг

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "onq s konq":

    Г-н конник,това колко с големи целите ми,и дали личностното ми развитие ме удовлетворява мисля че не трябва да бъде предмет на дискусии. Щом съм доволен то отговорът е ясен. Аз съм бил винаги откровен,и честен дори това да ми е струвало скъпо! Според мен Г-н конник след 10 ноември нещата в бг вместо да се променят се влошиха,от социализъм трябваше да преминем към демокрация,но вместо това преминахме към дива диктатура,това е моето мнение! Аз се опитах да започна бизнес,но държавата не ми позволи,е нищо след няколко неуспешни опита аз реших че в бг няма да стане,и емигрирах,тук се получиха нещата,с труд и пот се получи. На бг и трябва реформа ,инак няма да има интеграция на ромите няма да има и добър живот за българи! Нещата са свързани,на някой от висшестоящите лекета им трябват неуки роми за да могат българите да обвиняват тях за случващото се! Колкото и да ме обиждате,и да не се съгласяват с мен,истината е такава! България не е в това положение заради ромите,а заради това че българите не виждат по-нататъшното от най-близкото гето! Осъзнайте се бе хора,погледнете кво се случва отвъд гетата,погледнете към жълтите павета,там са истинските престъпници,от там иде миризмата на мърша! Вижте в Ромъноя кво става,хората вървят към прогрес! Огледайте се ослушайте се,не се правете на националисти,а бъдете хора с главно Х!
  • 41 Vasik Atanasova

    16 0 Отговор
    Вече си правят майтап с нас
    защото циганите имат власт
    и искат да са известни
    продължавайте така господа управляващи
    тука вече отдавна всичко е свършило
    народа емигрира
    циганите са мнозинство
    жална ни майка кво ни очаква още
  • 42 kick

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Оптимус":

    Защото всички като теб говорят - наемете, що не написа - наемаме!?

    Коментиран от #46, #47

  • 43 Denver

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "onq s konq":

    А това че на теб ти плащат за да коментираш и да поддържаш огъня на олигрхията предполагам ти е професия. И не си ти този който определя кой е по българин. Нивото ти е на обучен трол и нищо повече ,навън където има пазар на труда просто ще бъдеш бъм или лакей защото душата ти е такава.а на Мартин ..братле луд ли си да отговаряш и влизаш в сценарии на завършили за това партиини школи на дс и кгб..не се ли усещаш че човека с това си изкарва хлебеца..
  • 44 Уфф

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Мартин Лутър.Кинг":

    Не си разбрал нищо въпросите ми.!
    Не ми се позововай на закони, когато те питам за мотиви. Не съм ти отнел нищо за ми пишеш с ирония за " позволения".
    Да ти го кажа по лесно за разбиране.
    Вложи си енергията там където ще си позитивен и ще започваш изреченията с " ние ......." , а не ми словоблудствай тук е " вие българите" . Ако ли не си просто Бай Ганьо".
    Другото е сложно до ти обяснявам, липсва ти опит и мъдрост, а на мин желание за теб!
  • 45 Mariec

    6 0 Отговор
    Българи,не се заяждайте по между си.оценявайте правилното мислене.уважавайте тези,които в чужбина биват ценени и се запитайте защо някой има интерес да не са тук.защо не са тук и другите,които са "роби" и подобряват чуждата икономика.обръщайте внимание напричината,а не на следствието!
  • 46 Оптимус

    0 2 Отговор

    До коментар #42 от "kick":

    Кики и аз също бих допринесъл своята част, не мисли, че съм равнодушен! Но аз се уморих да моля разни човечета, на хиляди постове тук, които лапат заплати, да си изпълнят ДЪЛГА. Не им пука ни на министри, президенти, депутати, общински, военни и какви ли не. И след като е така, кажи какво да направя? Все моля, плюя, пцувам, наддявам се поне да ги жегне разума и съвестта, но няма не става. И какво да направя, ти кажи? Това не са хора, това са алчни паричкогонци, които гледат с кеф как бандити ограбват и убиват невинни хора. Какво да направя? Аз мога да ги накарам да пищят, мога да унищожа дори тая скапана държава, мога толкова зло да нанеса, че докато умират да прокълнат и майките си. Но ние хилядолетия сме пазели тая държава, много същества и въпреки изродите на власт през вековете все нещо добро е оцеляло. Как да накараш алчно прасе да стане почтенн човек? Ами не искат. Аз се уморих да моля, да плюя, вече душа не ми остана и спрях. Това нее са хора, те са алчни прасенца за кокал. Ти ако знаеш как да ги промениш или смениш, направи го! Аз не зная как? Бих могъл да ги изтрепя накуп, но ще умрат и добрите хора, не е редно. Затова предпочитам да мълча, защото 28 години все моля и плюя и все същите алчни прасета на власт. Ти ги оправи и промени ако можеш! Аз не успях. Затова просто спрях да давам и акъл. А се искаше само да се въведе смъртното наказание за доказани крадци изнасилвачи фалшификатори обирджии и лъжесвидетели под клетва! И да се прилага..
  • 47 Оптимус

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "kick":

    Ааа, ритнико кик, само ще добавя, че за доброто, което съм сторил пожънах почти винаги зло. Да бе? Даже създателя на космоса ме намрази, задето правех добро, да не повярваш! Ето подпалиха гори разни мафиотчета дървосекачи. Щяха да изгорят още милиарди таралежи дървесина мравки какво ли не? А аз идиота да взема, че да направя поройче и да позагаснат пожарите? Глей ся, не изгоряха таралежи гургулчета....дървесина кислород. И пак аз излязох черния и пак ме мрази дори Акура Мазда? Егати и скапания свят да знаеш - политиците тук са заразени със злото от предните и от родителите си май? Един от друг се заразяват. Но и военните са същите - вместо да обесят тая маймуна дръзнала да бие невинен човек без значение циганин ли е друг ли е, но е бандит и бие невинен, те си лапат заплатите и гледат равнодушно овцете му с овце? И тия ще пазели България и народа и? Ей, аз се уморих от овце в тая държава от горе до долу. Затова вече спрях и да псувам и да пиша и да плюя. Няма да ги променя - те самите не искат да се променят, те са само алчни наемници за парички и стаж. Морал няма. Аз вече нямам душа и сили даже да коментирам - повръща ми се от всякакви на почти всякакви постове. Затова казвам - организирайте го! Аз също ще принеса своя дял. Но нямам душа да се занимавам с овце предатели вече. Жив умрял съм от яддове. Който иска да се бори със злото да се захваща! Но тръгне ли да знае, че без да гони и убива овце предатели няма как да успее!
  • 48 Никола

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Azazel":

    Май ти си от друга планета. и ние сме расли в центъра,ама такива работи който описваш,не сме виждали и чували,по бай Тошово време.
    може и да е имало пререкания,ама чак да ви бият циганите,и то повече от един път,нещо не ми се вярва!
    опитваха се да крадат,ама ако нападнеха българин отиваха към мазата на пожарната и малко ги шамаросваха,така щото да не си и помислят нещо за другия път.
    да не говорим че в центъра на градовете,циганин не се виждаше,освен ако не работеха в чистота.
    така че не си прави свободни съчинения!