18 Юли, 2017 20:31 2 826 2

Тарантулата на съд за банковия обир в сградата на КАТ-Благоевград

  • банков обир-
  • кат-
  • благоевград-
  • илия илиев-
  • тарантулата
Тарантулата на съд за банковия обир в сградата на КАТ-Благоевград - 1
Снимка: Струма.бг

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Илия Илиев-Тарантулата за извършена от него кражба на метална каса от офис на банка в сградата на КАТ-Благоевград. Това съобщава Струма бг.

Обвиняемият Илиев през нощта на 25.04.2017 г. счупил стъкло на гишето на офис на „Централна кооперативна банка“, намиращ се в сградата на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР Благоевград (КАТ) на бул. „Св. Димитър Солунски“ в града. След като проникнал вътре, той отнел метална каса, в която се съхранявали парични средства.

Общата стойност на откраднатите вещи, в това число касата и сумата под формата на различни банкноти и монети, възлиза на 15 584,86 лв. и 3 585 евро.

Деянието е било извършено в условията на повторност, след като Илиев е бил осъждан за друга кражба и му е било наложено наказание „Пробация“ за срок от три години.

Предстои Благоевградският районен съд да насрочи заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    3 0 Отговор
    Това момче не е крадеца.Хванете истинския крадец.
  • 2 Кроки

    1 0 Отговор
    Да бе , не е ! Той е теглил кредит по сред нощ по спешност !