20 Юли, 2017 15:58 4 100 6

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ)

  • гдбоп-
  • трафик-
  • робини-
  • секс

Акцията е във връзка с международна полицейска операция

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини между България и Белгия. Действията са ръководени от Специализираната прокуратура, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Те са проведени в рамките на международна специализирана полицейска операция в изпълнение на молба за правна помощ от Белгия.

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Операцията в страната ни е реализирана на 18 юли на територията на Силистра. Целта е била неутрализиране на организирана престъпна група, занимавала се с трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Операцията е проведена от служители на сектор „Трафик на хора“ в ГДБОП и колегите им от Русе, Разград, Силистра, Добрич. В действията са включени и полицаи от ОДМВР-Силистра и РУ-Тутракан. Акцията е във връзка с международна полицейска операция в изпълнение на молба за правна помощ от Кралство Белгия и водено там наказателното производство срещу организирана престъпна група от български граждани за извършени от тях престъпления, свързани с трафик на хора с цел сексуална експлоатация и пране на пари.

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Установена е лидерката на групата – С.Й. /76г./, както и петима нейни помагачи. Изяснено е, че повече от 15 години дамата е пребивавала в Белгия и е стопанисвала публичен дом в Брюксел. В хода на проведените действия у нас са извършени претърсвания на пет адреса на територията на Силистренска област.

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Оттам са иззети документи, в това число и нотариални актове, вносни бележки, извлечения от банкови сметки, банкови преводи, над 164 000 евро и близо 600 лева, мобилни телефони, лаптоп, канабис и други вещи и предмети, съотносими към предмета на разследване.

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Установени и са разпитани двама свидетели и две жертви на престъпната схема. С постановление на прокуратурата мярката за задържане на С.Й. и нейната сътрудничка С.З. /49г./ е удължена до 72 часа.

ГДБОП разби мрежа за трафик на бели робини (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Работата по документирането на случая продължава, предстои Окръжната прокуратура в Силистра да внесе искания в Силистренския окръжен съд за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двете задържани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОНКУРЕНЦИЯ

    10 2 Отговор
    А иначе нещата са "нормални". На нашите се плаща по-малко, подбиват пазара а местните роптаят. И хоп - те ти булка Спасов ден! Кралство Белгия се трогна по нашите моми. А бизнеса в кралството и днес си върви, но то е сексуална експлоатация само за нашите. САНКЦИИ само за втори ешалон от ЕС, за нас Българите. ФАКТА - преследват рекрутърите но не преследват вече там установилите се нашите "феи на любовта". Представят се за грижовни Ангели, но в същност са си същински белгийски ДЯВОЛИ. Улиците на нежните съблазни там не се закриват а си работят легално. Само дето нас не ни искат.
  • 2 Мъри Дойне малкъй Дойне

    5 0 Отговор
    Когато у нас живота замира, продаваш всичко каквото ти се под ръка и г.за намира. "Мъри Дойне, малкъй Дойне, цъфна ли ти мушмулката? Цъфна, цъфна бат Иване, стана веке за друсане." Тогаз, хайде за Бегия със нас. Кратко ясно и точно. Препитание в България ако има, може мушмили и у нас повечко да има .
  • 3 Полицай

    8 1 Отговор
    В град Добрич има също лица които стопанисват публичен дом в Белгия и транспортират проститутки до кралство Белгия има подавани многократно оперативни информации за тях в ГДБОП .

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Полицай":

    Старши половината Добрич /роми/ само с това се занимават!!!Само че никой не ги закача защото си плащат за такива закони тук няма!!!! Посред зима преди година прибрах по пътя за Варна едно отвлечено от Ямбол по терлици с нощница избягало през прозореца на тоалетната посред нощ !!!! Абе грозна картина !!! Старши няма правосъдие НЯМА !!!!!!!!
  • 5 Супер меновое ли е нашите от ГДБОП

    5 0 Отговор
    Момчетата от ГДБОП се не по-ангели от нашите мушмули. Задейства ли са се по молба от кралството а иначе си получават месечните. Днеска обаче са "супермени" - плъхове, кукери, играчи, аматьори, статисти и артисти.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.