Last news in Fakti

21 Юли, 2017 13:34 1 525 5

Ромка удуши 2-годишното си дете

  • дете-
  • удушено-
  • ромка-
  • стамболийски
Ромка удуши 2-годишното си дете - 1
Снимка: Архив

Труп на бебе е бил открит в Стамболийски. Като извършител на убийството е задържана майката на детето, която е от ромски произход.

Майката е на 25-30 години, а детето на 2 години и половина. То е било удушено с ръце или с възглавница. В момента разследващите разясняват това. Тялото му е открито в изоставена постройка в центъра на град Стамболийски.

Случаен минувач се натъкнал на страшната гледка и веднага сезирал полицията.

Майката е живяла при свой любовник, който не е бащата на детето, научи Блиц.

След като е извършила убийството тя е избягала и е била издирвана. Задържана е днес извън града. Тя все още не е признала за убийството, но всички улики водят към нея.

Предстои днес да й бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Няма яснота какви са причините за зверството.

Според Окръжна прокуратура – Пловдив, убийството е извършено на 18 или 19 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЮНЕЦ

    9 1 Отговор
    КЮНЦИ
  • 2 стефо

    19 1 Отговор
    това не е лоша вест,но требваше после мъжа и да удуши нея,после нейинте братя да заколят мъжа и,после неговите роднини да подпалят на мъжа и къщатаа и после.......
  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 0 Отговор
    Щели да ги интегрират хаха
  • 4 Адолф

    3 1 Отговор
    Ами много хубаво е направила! Един бъдещ цигански осеменител или индустриална родилка по-малко. Циганката се вкарва в затвора, където спира да се размножава по обясними причини, мангалът в затвора като съучастник. И той спира да прави деца. А другите деца на циганката, по институции и приемни семейства, да станат хора, въпреки че това е практически невъзможно. Проблемът с циганите се решава за 20 год максимум, изцяло с деомократични мерки и спазване на закона. 95 процента от тях са престъпници. Намират си мястото в затвора, там работят вместо да се размножават и популацията им стремоглаво ще намалее.
  • 5 Uflaf

    1 2 Отговор
    Ко праим сега ,мешеретооо ? Нали само туй нещо е закона и само това признават. Как ще я съдите сега? С камъни до някоя стена в махалата ли или във вашия затвор ша я вкарате ? Или пак на магистралата да ви работи ? Их ,че като я пуснат полицаите и съдиите дето само ви се пречкат на сериозната работа с населението ....