1 168 5

Ромка удуши 2-годишното си дете

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Мартин Христов

Труп на бебе е бил открит в Стамболийски. Като извършител на убийството е задържана майката на детето, която е от ромски произход.

Майката е на 25-30 години, а детето на 2 години и половина. То е било удушено с ръце или с възглавница. В момента разследващите разясняват това. Тялото му е открито в изоставена постройка в центъра на град Стамболийски.

Случаен минувач се натъкнал на страшната гледка и веднага сезирал полицията.

Майката е живяла при свой любовник, който не е бащата на детето, научи Блиц.

След като е извършила убийството тя е избягала и е била издирвана. Задържана е днес извън града. Тя все още не е признала за убийството, но всички улики водят към нея.

Предстои днес да й бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство.

Няма яснота какви са причините за зверството.

Според Окръжна прокуратура – Пловдив, убийството е извършено на 18 или 19 юли.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • КЮНЕЦ
  Отговор
  1 13:44  21.07.17
  КЮНЦИ
 • стефо
  Отговор
  2 14:32  21.07.17
  това не е лоша вест,но требваше после мъжа и да удуши нея,после нейинте братя да заколят мъжа и,после неговите роднини да подпалят на мъжа и къщатаа и после.......
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  3 10:45  22.07.17
  Щели да ги интегрират хаха
 • Адолф
  Отговор
  4 17:28  22.07.17
  Ами много хубаво е направила! Един бъдещ цигански осеменител или индустриална родилка по-малко. Циганката се вкарва в затвора, където спира да се размножава по обясними причини, мангалът в затвора като съучастник. И той спира да прави деца. А другите деца на циганката, по институции и приемни семейства, да станат хора, въпреки че това е практически невъзможно. Проблемът с циганите се решава за 20 год максимум, изцяло с деомократични мерки и спазване на закона. 95 процента от тях са престъпници. Намират си мястото в затвора, там работят вместо да се размножават и популацията им стремоглаво ще намалее.
 • Uflaf
  Отговор
  5 18:17  22.07.17
  Ко праим сега ,мешеретооо ? Нали само туй нещо е закона и само това признават. Как ще я съдите сега? С камъни до някоя стена в махалата ли или във вашия затвор ша я вкарате ? Или пак на магистралата да ви работи ? Их ,че като я пуснат полицаите и съдиите дето само ви се пречкат на сериозната работа с населението ....

Напиши коментар:


Публикувай