Last news in Fakti

23 Юли, 2017 10:44 3 306 3

Заловиха полицаи за трафик на бежанци

  • полицай-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • мвр-
  • трафик

Чужденците били превозвани с частен автомобил на служител на МВР, който сложил сини светлини

Заловиха полицаи за трафик на бежанци - 1
Снимка: пресцентър МВР

Заловиха полицаи, организирали канал за трафик на бежанци в страната, съобщава bTV.

При спецакция на МВР на АМ "Тракия" са задържани петима бежанци и седем организатори.Сред арестуваните има и полицаи, които са участвали в канала за трафик на нелегални имигранти.

Бежанците били превозвани с частен автомобил на служител на МВР, който сложил сини светлини и произвеждал звукови сигнали, за да не бъде спрян от колегите си.

Обаче при акцията служители на МВР ги заловили на бензиностанция на магистралата край Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАСТРАДИН ХОДЖА

    11 1 Отговор
    Е..си държавата дето и полицаите са си продали задниците на бежанците заради пустите му манги!?!?!?
  • 2 неутрален

    8 2 Отговор
    Нищо ново. По времето на тъпата Бъчва като некадърна министърка, която умишлено си затваряше очите и ушите и минаваха по стотина на ден емигранти по 2000 евро си правеха за ден 200 000 евро се правеше на разсеяна и барабар с Тиквока всичко се знае, както тя е и в аферата с Боршовчето като негова покровителка. Та то не сучучета, та то не АЕЦ "Козлодуй", та то не Мишо бирата, е мръсна Тикво за всичко това си ти и твоите некадърни министри грабители и разсипчии. МРЪСНИ МУТРИ, МАРШ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!!!
  • 3 Константин-Ром

    4 1 Отговор
    Загрявате ли по лека лека,мили събратя българи защо ОТГОРЕ създават етнически проблеми между роми и българи,АМИ за да могат ГОЛЕМЦИТЕ НИ да си вършат далаверите докато ние се бием долу в ниското.По всякакъв начин ни отклоняват вниманието ,само и само да не се вгледме в техните противозаконни действия и прочие.Нарочно няма ефективни присъди за РОМИ или са много малко ,за да може българския народ да си мисли че едва ли НЕ ромите са недосегаеми.И от тук започват етническите проблеми създадени от властимащите.