Last news in Fakti

23 Юли, 2017 16:17 2 455 2

Жена организирала трафик на бежанци, помагали й ченге и бивша барета

  • банда-
  • жена-
  • бежанци
Жена организирала трафик на бежанци, помагали й ченге и бивша барета - 1

600 евро от нелегален мигрант взели организаторите на канала за трафик на хора, който беше разбит при акция на автомагистрала "Тракия". Тартор на бандата е жена, а основни участници в нея са бивша барета и бивш полицай, съобщава bTV.

Шестима бежанци и седем организатори на трафика бяха задържани при спецакцията. Трафикантите използвали четири автомобила.

Бежанците са били в двете коли, които се движили в средата на колоната.

Една от тях е била въоръжена със светлинни и звукови сигнали като автомобил на НСО като застраховка срещу евентуално спиране от полиция.

Шофьорът на тази кола е бивш служител на отряда на баретите. Жената организатор на целия канал се намирала в последния автомобил от кортежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милиционер

    7 0 Отговор
    Ние сме на всеки километър
  • 2 Заприн

    1 0 Отговор
    Се някога някои тяхен приятел ще и зависи.