24 Юли, 2017 19:43 2 183 3

Високото кръвно не спаси Перата

  • перата-
  • арест-
  • районен съд-
  • асеновград

Асеновградският районен съд отказа да освободи Петър Низамов

Високото кръвно не спаси Перата - 1
Снимка: БТА

Асеновградският районен съд отказа да освободи от ареста Петър Низамов – Перата. Магистратите не приеха твърденията му, че има проблеми с кръвното и, че няма да може навреме да завърши образованието си.

В съдебната зала Низамов се появи с брада, като заяви, че така протестира срещу нарушаване на човешките му права, предаде bTV.

Според съда е налице обосновано предположение, че Низамов е нанесъл удар, обиждал и заплюл оператора на bTV Петър Джанаваров, като му е причинил лека телесна повреда.

"Безспорно налице е подобно обосновано предположение. Както за удара, който е за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, така и за непристойните действия, които обективират другото обвинение срещу Низамов за извършено хулиганство", обясни прокурор Венелин Савов.

"Позор! Позор!..Гледайте записа, качен на моята „Фейсбук” страница. Там всичко се вижда как съм нападнат, без абсолютно никакво основание", посочи от своя страна Низамов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    9 3 Отговор
    И какво?! Българин удря журналист и остава заключен, цигани долни мръсни нагли бият деца и няма проблеми!!! между другото....ситуацията в асеновград беше много по-опасна и действителните действия на циганите бяха потулени!!!!!
  • 3 гост

    1 1 Отговор
    Е, трябва да си като несебърчанина, да имаш и глаукома. Тогава може да биеш и да те пускат от ареста. Все болни тия здрави младежи, как пък не си седят вкъщи като боледуват, а се бият по улиците?