Last news in Fakti

26 Юли, 2017 13:59 1 359 0

МВР привика крими контингента заради побоя над Иво Никодимов

  • побой-
  • иво никодимов-
  • мвр
МВР привика крими контингента заради побоя над Иво Никодимов - 1

МВР проверява криминалния контингент в София след побоя на Иво Никодимов. Журналистът от БНТ също определя атаката като „хулиганска проява”.

Биячите все още са неизвестни. Става дума за трима млади мъже – в добра спортна форма и добре облечени. Те са нападнали журналиста по брутален начин и без никакъв повод.

В опит да установи извършителите МВР привика в районните управления над 200 души с регистрации за хулиганство. Разследващите проверяват тяхното алиби, правят се и разпити, съобщи БТВ.

Иззети са записи от камерите в района. Там, където е станало нападението камери няма, но нападателите със сигурност са заснети в района.

Журналистът е видял добре лицето на един от биячите. Разследващите призовават всички, които имат информация за инцидента да се свържат с полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА