28 Юли, 2017 09:47 3 127 12

МВР: Бизнесменът от Пловдив може да се е самоубил

  • данаил божилов-
  • младен маринов-
  • иво никодимов
МВР: Бизнесменът от Пловдив може да се е самоубил - 1
Младен Маринов

По случая с пловдивския бизнесмен Данаил Божилов, който беше открит мъртъв в парк „Лаута” преди два дни, не изключваме и версията за самоубийство. Това обяви пред бТВ главният секретар на МВР Младен Маринов. Той отказа повече подробности, защото тече разследване.

"Все още се издирват нападателите на журналиста Иво Никодимов и нотариус Валентина Механджийска", каза още главният секретар.

"За побоя над Никодимов няма записи от камери и свидетели, защото се е случил на неоживена пътека, а не на алея в Борисовата градина. За нотариус Механджийска се работи по версията за нападение заради работата й", каза още Маринов.

Директорът на областната дирекция на МВР в Бургас гл. комисар Калоян Калоянов обяви, че е разкрита оранжерия за отглеждане на канабис в комплекс „Възраждане” с над 50 кг листна маса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 галфон

    22 0 Отговор
    То и Никодимов май се е самонабил!

    Коментиран от #2

  • 2 веселия

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "галфон":

    Да, и нотариуса, и дъщеря и са се сбили помежду си !!!
  • 3 onq bez konq

    8 0 Отговор
    Хаха,Галфон браво,коментар на място.
  • 4 КЮНЕЦ

    8 0 Отговор
    Е да се те всички извършват нещо...преди да се "самоубият"... а иначе не съм чел много по темата, ама имаше ли намерено оръжие с което да се е "самоубил"...

    Коментиран от #6

  • 5 Чандлър

    9 1 Отговор
    Полицията влиза в апартамента и открива труп на фотьола, а главата се върти на грамофонна плоча на 2 метра от тялото. Разследващият комисар заключава:
    - "По-нагло самоубийство не съм виждал в кариерата си."
  • 6 НЕ Е

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "КЮНЕЦ":

    Не братко, оръжие няма... след самоубийството духът е отнесъл оръжието...
  • 7 ЪЪЪ

    11 0 Отговор
    Браво на полицията, изми си ръчичките. Самоубийство е.
  • 8 anonimen

    3 0 Отговор
    bravo g-ne .toi se ubiva ,sled tova hvarla gilzata kakto be kazano v novinite i posle skriva pistoleta i toa e v policiata che i v rakovodstvoto na darjavata , to biva tapotia ama , chak tolkova....,
  • 9 Пазарен Либерализатор

    11 0 Отговор
    Дали се е самоубил може да се провери с натривки за барутни остатъци по ръцете на жертвата.
    Ако се приеме тази хипотеза се пита къде е оръжието. Да предположим, че някой е минал и го е взел. А къде е тогава гилзата? Има ли изходна рана, защото от упор би трябвало проектила да е излязъл от тялото.
  • 10 Топ ченге си

    7 3 Отговор
    учил ли си криминология...
    Що не работите по версията:възможно е кучето да е извършителя,глътнало Гилзата,скрило Пищова и се вързали за дървото....звучи по-убедително,от простотиите,които дрънкаш!
    Как не те е срам...този човек има близки.
  • 11 Комисар Рекс

    10 0 Отговор
    Просто не се е "самоубил" там, кое не ясно?!? След самоубийство си е решил да завърже кучето до едно дърво за да не се изгуби в парка, а той самият е полегнал да почине в шубраците за да не стресира минувачите, като преди това е заровил оръжието за да не го намерят деца и да се заиграят.
  • 12 Валери

    3 0 Отговор
    Всичко си върви по план ,,, Организирана престъпност