Last news in Fakti

28 Юли, 2017 23:28 2 027 1

Иззеха стоки за 211 000 лева от магазини в "Златни пясъци"

  • иззети-
  • дрехи-
  • магазин-
  • златни пясъци
Иззеха стоки за 211 000 лева от магазини в "Златни пясъци" - 1

Стоки за над 211 000 лв. бяха иззети при специализирана операция в магазини за дрехи и аксесоари в к.к. Златни пясъци, съобщиха от ОД на МВР - Варна.

В хода на операцията са проверени два търговски обекта, като и в двата са установени различни стоки (дрехи и спортна екипировка, аксесоари и парфюми) на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки.

Иззетите стоки са на обща стойност около 211 000 лв. Образувани са досъдебни производства срещу съдържателките на търговските обекти - две жени и мъж: Д.С. (28 г.), Д.Е. (50 г.) и Н.Г. (38 г.), известни на МВР. За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 333

    1 1 Отговор
    В Плевен има няколко такива магазина за дрехи ментете. Купуваш си нова истинска дрешка и след два дни я виждаш на всеки трети м...л(купил я за 10-20лв. от тези магазини)